CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Continuen les mobilitzacions en suport de la companya Charo Luchena

Dimecres, 16 novembre, 2011

Des de la la CGT del Vallès Oriental informem que les mobilitzacions en suport de la nostra companya Charo Luchena, continuen, i continuaran fins que la companya sigui readmesa. Volem recordar un altre cop a l'empresa que no defallirem en les accions de denúncia de la injustícia que s'ha comès amb ella, i que aquestes duraran fins que no sigui readmesa.

En aquest sentit, informem que el Comitè d'Empresa de Nidec ha convocat aturades tots els dijous de 10.20 a 11.20 de 18.20 a 19.20 i 02.20 a 03.20 fins a finals d'any. Per aquest dijous 17 de Novembre a més de l'aturada convocada per part del Comitè d'Empresa, els companys/es del moviment dels Indignats/des de La Llagosta han convocat un dinar popular a les 14.00 h. davant la fàbrica en suport de Charo. Tots els companys/es que vulgueu assistir al dinar ens hauríeu d'enviar un correu a l'adreça cgt_mollet@hotmail.com per fer la reserva.

Per últim, informar-vos que s'ha creat un bloc http://charoreadmissio.blogspot.com per publicar i informar de totes les accions, comunicats i accions de suport amb la Charo que es facin. És per aquest motiu, que animem a totes les seccions sindicals de la CGT ha enviar comunicats de suport.

Continuarem informant...

Ens toquen a una, ens toquen a totes!!

Charo readmissió JA!!

CGT Vallès Oriental

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció