CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Continuen les retallades als treballadors

Dijous, 12 juliol, 2012

El dia 11 de juliol, el President de Govern ha anunciat més retallades als Funcionaris i Empleats Públics.

Entre les nombroses retallades anunciats estan:

• La supressió de la paga extraordinària de nadal.

• La supressió dels dies de lliure disposició.

• La reducció d'ocupació en el sector públic.

El President del Govern ha anunciat també, entre altres mesures a prendre, la Privatització del Ferrocarril.

És evident que estem davant una situació excepcional perquè els governants solament aproven mesures per a treure'ns drets als treballadors i amnisties fiscals per als que de debò haurien de fer els majors esforços per a sortir d'aquesta crisi creada per ells.

Els Secretaris Generals de tots els sindicats ferroviaris, en la reunió que van mantenir el dilluns dia 9 de juliol, han decidit demanar reunions als Directors Generals i responsables de les àrees de negocis en cas de RENFE o d'activitat en el cas d'ADIF, perquè ens posin damunt de la taula els Plans d'Empresa i estratègies comercials de forma oficial i així d'una vegada per sempre tenir la possibilitat de participar referent a això, en tot allò que ens afecti directament en l'ocupació.

Tots els sindicats hem de fer els esforços necessaris per a abordar de forma clara i transparent la nostra participació en el futur que se'ns aveïna, des de totes les organitzacions sindicals entenem que en aquests moments tan crítics el nostre major valor ha de ser la Unitat i la Transparència.

Els ferroviaris no anem a abandonar la lluita, ni anem a donar per feta la pèrdua de drets laborals, socials i econòmics.

Sindicat Federal Ferroviari de la CGT

http://www.sff-cgt.org

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció