CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Contra els acomiadaments i sancions a FCC del Vendrell

Dissabte, 18 desembre, 2010

Des de la Federació Comarcal del Baix Penedès de la CGT convoquem a tota la CGT a la concentració que es portarà a terme el dimecres 22 de desembre a les 10 hores davant dels locals sindicals del C / Nord 11-13 del Vendrell, per a protestar contra la persecució sindical que es produeix a FCC, on companys que abans eren d'UGT i ara de la CGT, estan veient com entre la UGT i FCC els estan repressaliant amb acomiadaments i sancions.

FCC Medi ambient del Vendrell, empresa encarregada de la recollida d'escombraries i residus, així com del manteniment de neteja de la via pública del Vendrell , acomiada i sanciona a treballadors sense cap justificació.

Des de CGT denunciem l'actitud caciquil i dictatorial de la Direcció de FCC, acomiadant a dos treballadors i sancionant amb 45 dies a un representant dels Treballadors. Denunciem a la responsable de RR.HH. de FCC pels dos acomiadaments injustificats, a pesar de les mentides que aquesta ve transmetent entre els companys del Vendrell. Així mateix denunciem l'actitud entreguista i de revenja del responsable d'UGT a l'empresa (Ángel Martín) per incitar i proposar tals acomiadaments davant l'empresa. L'actitud d'aquest individu denigra l'acció d'una Organització pretesament de classe.

Des de CGT no anem a permetre tal actitud ― acomiadaments i sanció ― que imposa FCC i prendrem les mesures que siguin precises perquè els companys no es quedin llençats en el carrer, així com contra la sanció del representant. No obstant això, volem deixar clar que, estem oberts a reprendre el tema amb la Direcció de FCC a fi d'arribar a un acord satisfactori per a tots.

Fem una crida a tots els ens comarcals perquè aquest tipus d'arbitrarietats no es porti a terme (Partits Polítics, Organitzacions Sindicals, Moviments Socials, etc…) perquè mostrin la seva solidaritat amb aquests treballadors que es manifestaran a partir del pròxim 22 de desembre a les 10 hores, en l'entrada dels locals dels Sindicats del Vendrell, C/ Nord 11-13 baixos.

CGT Baix Penedès

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció