CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Contra la cacera de bruixes i la criminalització de l’anarcosindicalisme: comunicat de suport a CNT Barcelona

Dilluns, 23 maig, 2016

CONTRA LA CACERA DE BRUIXES I LA CRIMINALITZACIÓ DE L'ANARCOSINDICALISME: COMUNICAT DE SUPORT A CNT BARCELONA

Des del Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya volem manifestar públicament amb aquest escrit el nostre suport i la nostra solidaritat amb les companyes i companys del SOV de la CNT de Barcelona davant l'intent de criminalització de la seva activitat sindical per part de la Brigada d'Informació dels Mossos d'Esquadra i la Fiscalia de Delictes d'Odi i Discriminació.

Considerem un atemptat greu a la llibertat sindical els càrrecs d'extorsió i coaccions dels quals se'ls acusa, els quals no són més que l'enèssima manifestació de repressió estatal contra l'anarcosindicalisme, el moviment llibertari i, més en general, qualsevol forma de lluita i de dissidència que no resti subsumida en les seves pautes de gestió de la pau social i d'integració al sistema.

Reivindiquem l'autoorganització dels treballadors i les treballadores, i la defensa dels drets laborals i socials front els patrons per la via del suport mutu i l'acció directa.

Enviem des d'aquí una salutació fraternal i llibertària a les companyes de CNT Barcelona. Compteu amb tot el nostre suport. Si ens toquen a una ens toquen a totes.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya

23 de maig de 2016


Més info:

http://cntbarcelona.org/continua-la-caca-de-bruixes-la-cnt-ait-de-barcelona-investigada-per-grup-criminal/
http://cntbarcelona.org/urgent-suspesa-la-concentracio-per-les-declaracions-de-dema/