CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Contra l’acomiadament de tres treballadors de TEPSA Barcelona

Dimecres, 17 octubre, 2018
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

TEPSA BARCELONA, TERMINALS PORTUÀRIES A BARCELONA

UN PAS MES CAP A L'EXPLOTACIÓ LABORAL, TRES ACOMIADAMENTS

UN PAS MENYS CAP A L'EXCEL·LÈNCIA EMPRESARIAL

L'empresa té a Barcelona al voltant de 100 treballadors i altres centres de treball a Tarragona, Bilbao i València. L'activitat és la d'emmagatzemar productes químiques i petroliers en el port de Barcelona per subministrar-los a empreses.

El passat 15 d'Octubre la Direcció de Terminals Portuàries SL a Barcelona acomiadava a tres treballadors en aplicació de la Reforma Laboral, treballadors que portaven entre 10 i 16 anys a l'empresa.

Aquests acomiadaments són un resultat mes del Pla de Reestructuració iniciat per TEPSA al desembre de 2013 i que s'ha saldat amb la perduda de mes de quaranta llocs de treball fins al dia d'avui.

Aquests llocs de treball s'han anat ocupant amb personal extern, ETTs, i empreses subcontractades amb la finalitat d'eliminar a poc a poc els drets dels treballadors del Centre substituint-los per treballadors en condicioni mes precàries

Ho anomenen externalitzacions però ho utilitzen per disposar de treballadors en situacions de desprotecció i sense respecte als seus drets.

La Direcció sembla no haver entès que els treballadors de TEPSA estem disposats a confrontar aquesta situació fins a les últimes conseqüències, i mostra d'això va ser la Vaga de quaranta dies que al setembre de 2014 iniciàvem en una situació similar.

No estem disposats ni anem a permetre que personal extern en condicions precàries substitueixi els nostres llocs de treball.

No anem a permetre ni un acomiadament més.

No anem a parar fins que es readmeti als acomiadats.

ANEM A INICIAR I SEGUIR QUANTES ACCIONS SIGUIN NECESSÀRIES FINS A ACONSEGUIR EL NOSTRE OBJECTIU.

NI UN PAS ENRERE

SECCIÓ SINDICAL TEPSA CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció