CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Contra l’acomiadament de tres treballadors de TEPSA Barcelona

Dimecres, 17 octubre, 2018

TEPSA BARCELONA, TERMINALS PORTUÀRIES A BARCELONA

UN PAS MES CAP A L'EXPLOTACIÓ LABORAL, TRES ACOMIADAMENTS

UN PAS MENYS CAP A L'EXCEL·LÈNCIA EMPRESARIAL

L'empresa té a Barcelona al voltant de 100 treballadors i altres centres de treball a Tarragona, Bilbao i València. L'activitat és la d'emmagatzemar productes químiques i petroliers en el port de Barcelona per subministrar-los a empreses.

El passat 15 d'Octubre la Direcció de Terminals Portuàries SL a Barcelona acomiadava a tres treballadors en aplicació de la Reforma Laboral, treballadors que portaven entre 10 i 16 anys a l'empresa.

Aquests acomiadaments són un resultat mes del Pla de Reestructuració iniciat per TEPSA al desembre de 2013 i que s'ha saldat amb la perduda de mes de quaranta llocs de treball fins al dia d'avui.

Aquests llocs de treball s'han anat ocupant amb personal extern, ETTs, i empreses subcontractades amb la finalitat d'eliminar a poc a poc els drets dels treballadors del Centre substituint-los per treballadors en condicioni mes precàries

Ho anomenen externalitzacions però ho utilitzen per disposar de treballadors en situacions de desprotecció i sense respecte als seus drets.

La Direcció sembla no haver entès que els treballadors de TEPSA estem disposats a confrontar aquesta situació fins a les últimes conseqüències, i mostra d'això va ser la Vaga de quaranta dies que al setembre de 2014 iniciàvem en una situació similar.

No estem disposats ni anem a permetre que personal extern en condicions precàries substitueixi els nostres llocs de treball.

No anem a permetre ni un acomiadament més.

No anem a parar fins que es readmeti als acomiadats.

ANEM A INICIAR I SEGUIR QUANTES ACCIONS SIGUIN NECESSÀRIES FINS A ACONSEGUIR EL NOSTRE OBJECTIU.

NI UN PAS ENRERE

SECCIÓ SINDICAL TEPSA CGT

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció