CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Contra l’espionatge i monitorització a ciutadans i moviments socials

Dijous, 31 octubre, 2013

L'ESPIONATGE I MONITORITZACIÓ A CIUTADANS I MOVIMENTS SOCIALS

La CGT de Catalunya considera del tot hipòcrita que tant el Govern espanyol com el Govern català intentin mostrar desconeixement dels actes d'espionatge que cometen, alhora que s'expressen queixosos de que els preocupi que siguin espiats, quan ho fan per encàrrec sense control judicial. No sabem si la NSA, també ens ha espiat a CGT de Catalunya o a d'altres moviments socials.

Però tenim clar nosaltres amb NSA o sense, nosaltres seguirem al servei de les treballadores i treballadors.

I que essent part del que ells consideren "antisistema", tenim clar que no temem a res, perquè mentre ells ens espien per preservar el seu ordre establert (basat en l'economia capitalista, l'explotació de persones i recursos, la desigualtat, la por, la repressió del dissident, l´autoritarisme, ...) nosaltres seguim treballant per crear una societat plural, justa, solidària, basada en les persones i no en les monedes, en la no-discriminació i no en la segregació; en la llibertat i no en les presons ni centres d'internament; en l'ordre lliurement decidit i no en la dictadura dels mercats; en la pau i no en la guerra; en els avenços científics per fer vacunes accessibles a tots/es i no en productes de farmàcia per a qui els pugui pagar; en hospitals públics i no amb copagaments, etc, etc.

Ens espien, total ja ho donàvem per fet. Això no és rellevant. Però que no menteixin a la gent "honrada". Que no diguin que a Espanya o Catalunya sí es respecta la privacitat. Que no orquestrin des del CESICAT (no pertany ni als Mossos d'esquadra, ni al Departament d'Interior segons esquema funcional de la Generalitat) tasques de control social .

I que ells, que no es consideren antisistema, almenys, respectin les seves pròpies lleis: violació de comptes privats, publicació de propietat de dominis internet, monitorització no destinada a garantir la seguretat informàtica, però amb rerefons ideològic...

CGT de Catalunya no espera de cap govern de cap Estat, que sigui cast i pur, que no tingui clavegueres i lampistes, és congènit a ells i per això no treballem per ocupar governs ni crear estats capitalistes. Però sí demanem, que quan s´enxampin, no ens prenguin per ximples. Per favor, no menteixin tant, que se'ls cauran les dents, i el dentista li hem de pagar nosaltres, amb uns impostos mal distribuïts per vosaltres.

Espiar converses, missatges i monitoritzar xarxes socials de ciutadans, periodistes, sindicats i moviments socials de consciència lliure, és un atemptat a l'honor i a la llibertat de consciència, propi de règims totalitaris, que lluny de representar al poble, li tenen por a que s'expressi lliurement.

Recordem:
Borden, llavors cavalquem!

Secretariat Permanent CGT Catalunya,

31 d'octubre de 2013

Més informació:

Membres de CESICAT de la Generalitat han vigilat a usuaris de Twitter per encàrrec dels Mossos d’Esquadra:
http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article9683#.UnSR2_mLLbn