CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Contra l’ofensiva dels ultracatòlics antiavortistes

Dijous, 1 desembre, 2011

Les organitzacions Hazte Oir i Derecho a la Vida, com a promotors, i altres grups dins la Plataforma Catalunya Vida Sí (Foro Catalan de la Familia, E-Cristians, Cruz de S. Andrés, Asociación Víctimas del Aborto), on hi conviuen una àmplia gamma de grups antiavortistes i d'ultradreta, pretenen tornar a organitzar concentracions mensuals. Aquest cop davant l´Hospital de Sant Pau de Barcelona el 25 de cada mes per difondre el seu discurs antiavortista.

Però no només això... demonitzen els anticonceptius, són homòfobs que ataquen la sexo-afectivitat lèsbica, homosexual, trans i qualsevol persona que surti dels patrons heteronormatius i patriarcals, estan en contra de les relacions sexuals fora de la institució matrimonial i de la família nuclear, són racistes i feixistes que promouen l´odi i la criminalització de les persones migrants... En les seves files hi trobem nombrosos grups de ultradreta, com Alternativa Española, el sindicat Manos Limpias, Democracia Nacional, España 2000, OPUS, KIKOS, o la Conferencia Episcopal.

Per tot això, convoquem una concentració el mateix dia i al mateix lloc per defensar-nos, ja que la presència i el discurs dels antiavortistes ultracatòlics als nostres carrers és una ofensiva en tota regla: incentiven l´assetjament policial i judicial de moltes dones que hem avortat, a més de dur a terme agressives campanyes i estratègies d'incidència política per pressionar i restringir encara més l´autonomia sobre els nostres cossos. Sense anar més lluny, fa dos mesos, una macro-campanya d'E-Cristians (propers a CIU) culpava les dones que avorten de la caiguda de les pensions, quan són els mateixos que després recolzen el sistema de pensions privades, la privatització de la sanitat, les retallades en educació i serveis socials, mentre acusen les persones migrants de treure'ns la feina i les ajudes...

Estem fartes dels atacs a les dones que avortem, a les lesbianes, les trans, les migrades...


ESGLÉSIA, ESTAT I MERCAT: FORA DE LES NOSTRES VIDES.

PEL SUPORT MUTU I L'AUTODEFENSA FEMINISTA.

Col.lectius feministes contra els feixistes ultracatòlics