CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Contundència policial al centre de Barcelona en les primeres hores de la vaga general

Dijous, 27 gener, 2011

Després de mitjanit una cinquantena de persones han fet un tall de trànsit de la Gran Via de Barcelona a l’alçada de la plaça Universitat. Han desplegat dues pancartes i bloquegen el pas de 3 autocars de Tugsal, 1 Aerobús i un ALSA.

A les 00:30h han arribat les primeres patrulles de mossos d’esquadra, de moment sense intervenir. Cinc minuts més tard han arribat quatre furgonetes d’antiavalots hi han fet retirar la concentració fins a la vorera. S’estan fent crits de vaga, vaga, vaga general.

Un piquet informatiu ha sigut rodejat per agents antiavalots a la confluència del carrer Balmes i Bergara, hi han hagut empentes i cops, i algunes persones han sigut separades del grup. Han identificat a totes les persones presents. Han estat presents quatre furgonetes d’antiavalots en aquest punt.

Els concentrats eren conductors d’autobusos, militants de la CGT i de la COS, així com d’altres activistes de l’esquerra anticapitalista. El nombre de persones retingudes ha estat d’unes 25, la resta ha pogut escapar de l’encerclament policial. A la una de la matinada finalment han quedat totes alliberades i els policies han obert el cordó.


Font: http://29-s.net/|http://29-s.net/

Descarregar 

Doc: JPEG 

Tamany: 1.5 MB 

Ressolució: 2592x1952 px

Descarregar 

Doc: JPEG 

Tamany: 1.5 MB 

Ressolució: 2592x1952 px

Descarregar 

Doc: JPEG 

Tamany: 298.6 kB 

Ressolució: 650x433 px