CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Conveni CCMA: En diuen “equiparació” però volen dir sexe

Dilluns, 15 desembre, 2014

En diuen “equiparació” però volen dir sexe

Les elits directives i de govern continuen jugant amb nosaltres. Ens tenen sense conveni i ara també ens volen sense dignitat. Som una empresa única, pública, emblemàtica i estructura d’estat, i en canvi ens volen mantenir sotmesos sota el xantatge d’estar regulats per quatre “convenis” i escales salarials diferents: televisió, ràdio, i les dues antigues tecnològiques.

Després de tres anys de lentes, llargues i tortuoses “negociacions” per a l’equiparació salarial i de condicions laborals amb el Conveni “de TV3” de totes les treballadores i els treballadors absorbits de la casa, no ha estat fins després de la constitució del nou Comitè d’Empresa de TVC que la direcció ha reconegut que als Pressupostos de l’any vinent, prorrogats o no, i degut a l’increment d’ingressos via Comercial i sobretot al “forat” deixat pel PAC-ERO, hi ha prou diners per a fer-ho i prou voluntat política perquè sigui “sense contrapartides”.

Almenys pel que fa a la trentena de companys del “vagó de cua” de l’antiga Activa Multimèdia Digital (AMD), tema que volen deixar resolt aquesta setmana en una darrera negociació-marató específica.

Voluntat política? Per a fer què realment?

En realitat, una vegada més, ens ho volen deixar a mitges i malament, perquè:

● no “equipararan” cap de les condicions laborals de “conveni”, tant sols salaris; i a sobre
● no “tocaran” el sou base, ho faran via un complement de nova creació; i a més
● no faran aquesta “cosa diferent” amb tothom d’AMD sinó només amb uns quants.

Estem veient visions? Per desgràcia, no. Deixarem que la direcció ens toregi i ens intenti dividir de nou? No! No podem deixar cap agressió laboral sense resposta, i menys quan és clarament en benefici de totes i tots assentar el precedent d’una equiparació real i completa.

Junts podem girar el mitjó! Fés-ho córrer!

Secció Sindical de CGT-CCMA

Sant Joan Despí, 15 de desembre del 2014

Més informació:

- TWITTER CGT CCMA

- PÀGINA FACEBOOK CGT TV CATALUNYA

Attached documents