CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocada a Barcelona la primera Mesa Popular del Transport Públic el 29 de maig i cercavila per una ciutat digna el 30 de maig

Dijous, 29 maig, 2014

Convocada la primera Mesa Popular del Transport Públic, dijous 29 de maig a les 19h a la seu de la FAVB.

Es fa una crida a sectors socials i territoris afectats a la participació en aquest espai per plantejar un nou model de transport, un nou model tarifari i unificar accions.

L'endemà, divendres 30 de maig, a les 11h a la Pl. Catedral de Barcelona es farà una roda de premsa de valoració de la Mesa i, posteriorment un cercavila reivindicatiu.

FAVB, CONFAVC, PTP i STOP PUJADES convoquen la primera Mesa Popular del Transport Públic (MPTP). Aquest espai està obert a la participació de sectors i territoris afectats per les pujades de tarifes o per les mancances del servei del transport públic a Catalunya.

La trobada tindrà lloc dijous dia 29 a les 19h a la seu de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (Carrer Obradors 6-8).

La MPTP s'engega arran del dèficit democràtic de l'Autoritat del Transport Metropolità i la Conselleria de Territori, que s'han negat a escoltar les propostes i demandes socials i institucionals d'abaixar les tarifes i millorar el servei. Per tant, la intenció d'aquest nou espai popular i democràtic, és debatre un nou model de transport públic, un nou model tarifari i plantejar una unitat d'acció de tots els sectors afectats.

L'endemà, divendres dia 30, STOP PUJADES, juntament amb els col·lectius Iaioflautes i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, convoquem un cercavila a les 11h a la Plaça de la Catedral de Barcelona, per una ciutat digna, al servei dels barris i de la gent.

Abans d'aquesta mobilització, STOP PUJADES farà una roda de premsa on s'explicaran els acords de la primera reunió, els objectius pactats i les properes actuacions Mesa Popular del Transport Públic.

La Plataforma, 6 mesos després de les primeres aparicions, segueix denunciant unes tarifes de transport públic abusives per la situació econòmica que actualment pateixen milers de famílies.

STOP PUJADES també demana la destitució del Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolità, presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Actualment, l'ATM té segrestat un acord polític i una demanda de la societat civil.

STOP PUJADES TRANSPORT PÚBLIC

stopujadestransport@gmail.com

http://stoppujadestransport.blogspot.com.es/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció