CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocada a Palma de Mallorca una manifestació sota el lema ”Per la llibertat, contra el feixisme”

Dijous, 8 març, 2007

El 8 de març ens hem reunit, a partir de les 18,00 hores, responent a la convocatòria efectuada en ocasió dels atemptats contra la CGT, representants de més de vint entitats socials, sindicals, polítiques, culturals, etc, a més de gent independent. L'opinió unànime ha estat el fer un front comú i de manera decidida a les agressions feixistes, que últimament han proliferat a Mallorca.


Com primeres mesures, s'ha acordat:

1.- Convocar unitàriament una concentració per a dijous que ve 22 de març, a les 19,30, en la plaça de Cort, de Palma, de rebuig als atacs feixistes. La proposta de lema giraria al voltant de "per la llibertat, contra el feixisme: prou d'agressions feixistes".

2.- Avançar en la consolidació d'una xarxa antifeixista amb caràcter permanent (recerca i intercanvi d'informació sobre agressions i altres activitats delictives de l'extrema dreta), per a poder coordinar esforços de prevenció i resposta.

La nostra valoració de la trobada és extraordinàriament positiva. Volem aprofitar una vegada més l'ocasió per a agrair les nombroses mostres de suport que hem rebut, que sens dubte seran un important actiu per la lluita unitària de totes les persones lliures de Mallorca per la llibertat i contra el feixisme.

Salut i llibertat!

SP CGT Balears