CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocada una aturada a Seat per la mort d’un treballador

Dimarts, 2 setembre, 2008

Convocada una aturada a Seat per la mort per infart d'un treballador

EFE (Barcelona)

Els sindicats UGT, CCOO i CGT han convocat una aturada de 24 hores al centre productiu de Seat a Martorell (Baix Llobregat) per exigir la millora del servei d'emergències de la planta arran de la mort d'un dels treballadors per un infart de miocardi.

Alguns operaris han denunciat que l'home mort --José Luis Rodríguez, de 42 anys, i amb antecedents per problemes d'hipertensió-- ha estat estès a terra uns 20 minuts fins que han arribat els serveis d'urgències de l'empresa, que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Reunió amb els representants sindicals

Els responsables de la companyia s'han reunit avui amb els representants sindicals per aclarir les circumstàncies de la mort i adoptar les mesures oportunes.

A l'espera de conèixer el resultat de l'autòpsia, els sindicats han convocat una aturada des de les 11.00 hores d'avui dilluns fins a les 11.00 hores de demà per exigir la millora del servei d'urgències de la mateixa organització i la ubicació de l'ambulància a la zona de la farmaciola central.

Accident laboral

"Exigim a la direcció de l'empresa la potenciació i millora dels mitjans sanitaris propis d'una empresa amb un volum de plantilla com la nostra", han dit els sindicats en un comunicat remès a la plantilla de Seat.

El president del comitè d'empresa, Matías Carnero (UGT), ha afirmat que l'organització d'automoció s'ha compromès a reconèixer aquesta mort com un accident laboral.

font :EL PERIODICO

>>>>> Veure comunicat realitzat pels sindicats:

www.cgtbarcelona.org/cgtseat/documents/notes/comunicat_080901.pdf