CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocada una manifestació per demanar la llibertat dels detinguts en l’acte de benvinguda de la Laura

Diumenge, 22 agost, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

jpg_2010-08-22_IMG_2010-08-22_03_35_44_eta.jpg

Les plataformes antirepressives organitzen una manifestació aquest diumenge a Gràcia per demanar la posada en llibertat del company Martí, que pretenia llegir el manifest que desconvocava l'acte de benvinguda a Laura Riera.

Els mossos d'esquadra coneixien el contingut del manifest, segons els organitzadors. En cap cas no es feia cap menció a la lluita armada ni a l'organització ETA. Es va pactar que es podria fer públic el document, sense pancartes però els cossos de seguretat de la brigada mòbil, van faltar a la seva pròpia paraula, com en moltes altres ocasions, i van decidir rebentar l'acte.

La manifestació és prevista per a les 18:00 en la plaça de la vila de Gràcia amb el lema "Llibertat Martí i els detinguts sol·lidaris". L'organització denuncia que s'han produït més d'una detenció i que la policia autonòmica els ha camuflat com a persones que res havien de veure amb l'acte. Fins 3 persones més estan detingudes, segons les plataformes antirepressives, totes elles vinculades als moviments populars, casualment.

L'atac brutal de la policia impedint, una vegada mes, la llibertat d'expressió, pujant a l'estrada i actuant amb la prepotència que els caracteritza, ha provocat la protesta pacífica d'aquesta tarda. Es va confiscar abundant material com|com a pancartes i pamflets que demanaven la dissolució de l'audiència nacional.

Kaos. Solidaritat

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció