CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocada una manifestació per demanar la llibertat dels detinguts en l’acte de benvinguda de la Laura

Diumenge, 22 agost, 2010

jpg_2010-08-22_IMG_2010-08-22_03_35_44_eta.jpg

Les plataformes antirepressives organitzen una manifestació aquest diumenge a Gràcia per demanar la posada en llibertat del company Martí, que pretenia llegir el manifest que desconvocava l'acte de benvinguda a Laura Riera.

Els mossos d'esquadra coneixien el contingut del manifest, segons els organitzadors. En cap cas no es feia cap menció a la lluita armada ni a l'organització ETA. Es va pactar que es podria fer públic el document, sense pancartes però els cossos de seguretat de la brigada mòbil, van faltar a la seva pròpia paraula, com en moltes altres ocasions, i van decidir rebentar l'acte.

La manifestació és prevista per a les 18:00 en la plaça de la vila de Gràcia amb el lema "Llibertat Martí i els detinguts sol·lidaris". L'organització denuncia que s'han produït més d'una detenció i que la policia autonòmica els ha camuflat com a persones que res havien de veure amb l'acte. Fins 3 persones més estan detingudes, segons les plataformes antirepressives, totes elles vinculades als moviments populars, casualment.

L'atac brutal de la policia impedint, una vegada mes, la llibertat d'expressió, pujant a l'estrada i actuant amb la prepotència que els caracteritza, ha provocat la protesta pacífica d'aquesta tarda. Es va confiscar abundant material com|com a pancartes i pamflets que demanaven la dissolució de l'audiència nacional.

Kaos. Solidaritat