CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocada una nova concentració d’aturats i aturades a Barcelona

Divendres, 15 maig, 2009

El passat dia 20 d’abril la "ASSEMBLEA DE TREBALLADORES I TREBALLADORS A L’ATUR", vam presentar davant el Govern de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona la nostra Plataforma Reivindicativa. Fins a aquest moment, no se’ns ha donat cap tipus de resposta ni per part del Govern ni per part de l’Ajuntament.

Entenem, que davant la situació cada vegada més dramàtica en la qual ens trobem milers de treballadors i treballadores de Catalunya és URGENT una resposta del Govern de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona a les nostres peticions que s’ajusten a les necessitats que avui tenim tots els treballadors i treballadores que ens trobem en atur.

S’ha efectuat petició d’intervenció Urgent a tots els grups del Parlament de Catalunya, a tots els grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona, així com al President de la Generalitat i l’Alcalde de Barcelona. Per tant, davant aquesta falta de resposta davant la greu problemàtica de l’atur de Govern de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, nosaltres treballadors i treballadores parats/des de Barcelona, Badalona, Cornellà, L’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, etc, exigim una resposta immediata a la nostra situació i per a això Convoquem a una:

CONCENTRACIÓ DE DESOCUPATS/DES A LA PLAÇA SANT JAUME (BARCELONA), EL DIMARTS 19 DE MAIG A LES 10 H.

També, sol·licitem la Solidaritat donant suport a aquesta Concentració de tots els moviments socials i de l’esquerra sindical de Catalunya.

NOVA REUNIÓ DE L'ASSEMBLEA D'ATURATS/DES:

Dia 25 de maig a les 10 h. a: Carrer Sant Pere més Baix 70, Metro: Línia (1) Urquinaona i Línia (4) Jaume 1.