CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocada una segona jornada de mobilització contra la Llei d’Educació de Catalunya per a l’11 de juny

Dissabte, 17 maig, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Una primera concentració de protesta per al dimecres 28 de maig, a les 6 de la tarda, a la plaça Sant Jaume de Barcelona. I mobilitzacions davant les seus dels Serveis territorials d'Educació a Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida per a l'11 de juny, a les 2 del migdia.

El primer dels arguments de CGT, Ustec·STEs i Aspepc-SPS per defensar la protesta contra l'avantprojecte de la Llei d'educació de Catalunya és que "el problema de la privatització continua vigent" i que el seu articulat inclou "procediments" que són "passos inequívocs cap a la desestructuració de l'ensenyament públic i afavoreixen en un futur processos d'externalització i de privatització". A més de considerar insuficient el compromís d'inversió de la Llei, els sindicats també alerten que s'obren noves vies per finançar els centres privats concertats i que s'estableix "un model d'autofinançament comercial dels centres públics". Tampoc els agrada el model de direcció previst al document ja que, entre d'altres qüestions, consideren que podran "seleccionar i nomenar professorat com si fossin càrrecs de confiança". I pel que fa als docents, adverteixen que -des del seu punt de vista- els nous cossos de la Generalitat que vol crear el Departament d'Educació no garanteixen tots els drets laborals i administratius actuals. A això hi afegeixen el rebuig a un model d'autonomia dels centres basat en les direccions i en els resultats escolars, criticant la proposta d'"increments retributius al professorat per resultats obtinguts"

22 M: CONCENTRACIÓ P. ST. JAUME, 17 H, FORMACIÓ PERSONES ADULTES.

Dimecres 28 de maig, 18 h, concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona

Dijous 5 de juny, assemblea general a Barcelona

Dimecres 11 de juny, 14 h, concentracions davant els Serveis Territorials de Barcelona (coincidint aquest dia també amb Girona, Lleida i Tarragona)

web FEDERACIÓ ENSENYAMENT CGT CATALUNYA

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció