CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocada una vaga indefinida a l’empresa Cintaroleon SL, subcontrata d’AENA que porta el manteniment de cintes transportadores de la T-2 de l’aeroport del Prat

Dilluns, 24 febrer, 2014

VAGA INDEFINIDA A L'EMPRESA DE L'AEROPORT DEL PRAT ENCARREGADA DEL MANTENIMENT DE LES CINTES TRANSPORTADORES DELS EQUIPATGES EN LA T-2 DE BARCELONA

LA VAGA ÉS DE LES 8'45 A 9'45 I DE 11'45 A 13'30 HORES

Convocada una vaga indefinida per part dels 18 treballadors de l'empresa CINTAROLEON SL, subcontrata d'AENA que porta el manteniment de cintes transportadores. Aquesta vaga va començar el divendres 21 de febrer i afecta tots els dies amb aturades de 8:45 h a 9:45 h i de 11:45 h a 12:30 h en la Terminal 2 de l'Aeroport de Barcelona. No s'han decretat serveis mínims per part de la Generalitat.

Durant els horaris de la vaga es pot veure afectat el correcte funcionament de les cintes transportadores, ja que no realitzarem un seguiment de la línia del circuit d'equipatges per on van les maletes, si deixem de fer aquest seguiment, les maletes de gran grandària o que tenen dificultats per a anar per les cintes i queden travessades o embussades provoquen un error en el sistema i fan que es pari automàticament, fins que arriba l'operari per a treure aquest equipatge i comprova que la instal·lació no té cap avaria activant novament el sistema. Les avaries seran ateses al finalitzar els horaris de les vagues.

Les companyies que operen en la T-2 de l'aeroport de Barcelona i que poden tenir alguna afectació depenent dels horaris dels vols són: RYANAIR, EASY JET (aquestes dues són els que mes vols tenen) TRANSAERO, AIR LINGUS, KLM, PEGASUS, BELAVIA, MONARCH, GERMANWINGS, TRANSAVIA, AIR LINE, PIA, i algunes companyis russes.

Els motius que ens duen a fer aquesta vaga són perquè l'empresa ens deu: Nomines de gener 2014 (les nòmines de gener a causa de un embargament per part de l'agència tributària).
Paga de nadal 2013 (En aquest cas no hem tingut cap negociació). Abonament de nits del mes de desembre 2013.
Endarreriments d'un plus festius de desembre de 2012 i febrer 2013, aquest plus el van treure el 15 de febrer de 2013.

A part de totes aquestes quantitats que ens deuen no tenim tampoc gasoli per al vehicle de l'empresa, no podent assistir en un temps de resposta adequat a les avaries o aturades del sistema. Com tampoc tenim material per a poder realitzar uns correctes manteniments preventius com correctius.

Secció Sindical CGT Cintaroleon SL
CGT Premsa Barcelona