CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocada vaga (aturada parcial) d’operaris i operàries de serveis de la Diputació de Barcelona pel dia 26 d’abril

Dilluns, 16 abril, 2018

La CGT convoca Vaga (aturada parcial) el 26 d'abril d’operaris i operàries de serveis, un dels departaments més precaritzats de la Diputació de Barcelona.

El 13 d’abril hem entrat al registre de la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat, així com al registre de Can Serra, escrit de preavís de vaga (aturada parcial) que afectarà al personal que ocupa llocs de treball d’OPERARI/ÀRIA DE SERVEIS i OPERARI/ÀRIA DE SERVEIS LOGÍSTICS (Categoria PA) de la DIPUTACIÓ DE BARCELONA. La vaga s’iniciarà el dia 26 D’ABRIL DEL 2018 a les 11.00h i finalitzarà el mateix dia a les 15.00h, essent la seva durada de quatre hores, i afectarà al personal del col·lectiu indicat.

El col·lectiu d’operaris i operàries de serveis han pres la decisió de realitzar aquesta aturada amb l’objectiu que la Diputació:

Permeti avançar en la negociació de les condicions de treball d’aquest col·lectiu, que presenta un conjunt d’importants greuges comparatius amb les condicions de la resta de la plantilla, i també el d’altres administracions locals de l’àmbit de Catalunya, en matèria de retribucions, gaudi de dies festius i permisos, manca de flexibilitat horària, possibilitats de promoció interna, accés a formació, reconeixement de tasques que realitzen diàriament i que no estan contemplades en el seu manual de funcions, i d’altres.

Es comprometi a dur a terme actuacions orientades a la millora de l’ocupació i l’increment de la plantilla vinculada als serveis assistencials de la Gerència de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona (Recinte Mundet), en la qual treballa la major part del col·lectiu, atès que les càrregues de treball existents amb la dotació actual són excessives i, a més, repercuteixen negativament en la qualitat del servei que es presta en el marc del Programa RESPIR.

Endavant amb la vaga. Només la lluita paga!

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

>>> Full en PDF, per a imprimir a doble cara, en castellà i català: Clicant a https://cgtdiba.files.wordpress.com/2018/04/fullvagapa.pdf

OPERÀRIES I OPERARIS DE SERVEIS… EN LLUITA!
VAGA (ATURADA PARCIAL)

dijous, 26 d’abril, d’11.00h a 15.00h
a les 11.30 tothom a CAN SERRA
ja els hem sentit prou, ARA ENS ESCOLTARAN ELLS

Companyes i companys:

Estem farts que ens manipulin, ens infravalorin, que ens utilitzin per a tot. El dia 26 d’abril ens plantem per a dir PROU a tots els greuges comparatius amb la resta dels col·lectius. Nosaltres, els P.A., els de baix. Després de molts anys d’acotar el cap és hora que se’ns reconegui, que ni tant sols tenim cap possibilitat de promoció, un sou ridícul, que a més per arribar a cobrar aquesta ridiculesa hem de treballar caps de setmana i festius, tenim funcions que no ens corresponen perquè són d’altres col·lectius i ens obliguen a realitzar-les. I nosaltres diem: Drets per a tots i totes! Els P.A. de la Diputació també existim! Per tot això PROU. És hora que seguin i ens escoltim. El dia 26 ens aturem, però si no ens comencen a fer cas hi haurà tantes d’aquestes com calgui.

Endavant amb la vaga. Només la lluita paga!

COL·LECTIU P.A./OPERÀRIES DE SERVEIS
SECCIÓ SINDICAL DE LA CGT A LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

daqdaktu8aat4om.jpg

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció