CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocada vaga de 4 hores (d’11h a 15 hores) el 20 de febrer a ADASA Sistemas contra els 64 acomiadaments

Dimecres, 12 febrer, 2014
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Convocada el 20 de febrer vaga de 4 hores (de 11 a 15 hores) contra els 70 acomiadaments mitjançant l'aplicació de quatre ERO. El Comitè d'Empresa de Barcelona són de CGT en la seva totalitat.(Es suspèn convocatòria del dia 14 i es trasllada el 20 de febrer)

ADASA Sistemes és una enginyeria amb més de 26 anys d'experiència en solucions tecnològiques aplicades al cicle de l' aigua i el medi ambient, i actualment forma part del grup Comsa Emte, propietat de les famílies catalanes Miarnau i Sumarroca.

ADASA planeja acomiadar 64 treballadors d'una plantilla de 183 durant el primer semestre de 2014 ( el 35% del total ). L'empresa ha presentat un expedient de regulació d'ocupació ( ERO ) per aplicar acomiadaments i planeja presentar un altre ERO de modificacions substancials de les condicions salarials. L'acomiadament col·lectiu afectarà a tots els centres de treball de l'empresa a Espanya (Barcelona, Madrid, Saragossa, València, Don Benito, Badajoz i Sevilla ). I l'any passat van patir un altre ERO temporal .

La nova estructura proposada no convenç ningú , demostrant un cop més la ineficiència de l'equip de direcció . Per manifestar la manca de confiança en els directius i el seu desacord amb les mesures plantejades , els treballadors en bloc han començat a realitzar actes de protesta .

PER TOTS AQUESTS MOTIUS EL SINDICAT DE QUÍMIQUES DE BCN SOL·LICITA EL VOSTRE SUPORT I PARTICIPACIÓ A LA CONCENTRACIÓ EL 20 DE FEBRER A LES 12H AL C/GUITARD 49

SINDICAT DE QUÍMIQUES CGT BARCELONA

Més informació:

- TWITTER CGT ADASA

- BAMBUSER CGT ADASA

- Ivan Garcia. CGT ADASA: Tel. 699 855 683

- EMAIL: quimiques@cgtbarcelona.org

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció