CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocada vaga de 4 hores (d’11h a 15 hores) el 20 de febrer a ADASA Sistemas contra els 64 acomiadaments

Dimecres, 12 febrer, 2014

Convocada el 20 de febrer vaga de 4 hores (de 11 a 15 hores) contra els 70 acomiadaments mitjançant l'aplicació de quatre ERO. El Comitè d'Empresa de Barcelona són de CGT en la seva totalitat.(Es suspèn convocatòria del dia 14 i es trasllada el 20 de febrer)

ADASA Sistemes és una enginyeria amb més de 26 anys d'experiència en solucions tecnològiques aplicades al cicle de l' aigua i el medi ambient, i actualment forma part del grup Comsa Emte, propietat de les famílies catalanes Miarnau i Sumarroca.

ADASA planeja acomiadar 64 treballadors d'una plantilla de 183 durant el primer semestre de 2014 ( el 35% del total ). L'empresa ha presentat un expedient de regulació d'ocupació ( ERO ) per aplicar acomiadaments i planeja presentar un altre ERO de modificacions substancials de les condicions salarials. L'acomiadament col·lectiu afectarà a tots els centres de treball de l'empresa a Espanya (Barcelona, Madrid, Saragossa, València, Don Benito, Badajoz i Sevilla ). I l'any passat van patir un altre ERO temporal .

La nova estructura proposada no convenç ningú , demostrant un cop més la ineficiència de l'equip de direcció . Per manifestar la manca de confiança en els directius i el seu desacord amb les mesures plantejades , els treballadors en bloc han començat a realitzar actes de protesta .

PER TOTS AQUESTS MOTIUS EL SINDICAT DE QUÍMIQUES DE BCN SOL·LICITA EL VOSTRE SUPORT I PARTICIPACIÓ A LA CONCENTRACIÓ EL 20 DE FEBRER A LES 12H AL C/GUITARD 49

SINDICAT DE QUÍMIQUES CGT BARCELONA

Més informació:

- TWITTER CGT ADASA

- BAMBUSER CGT ADASA

- Ivan Garcia. CGT ADASA: Tel. 699 855 683

- EMAIL: quimiques@cgtbarcelona.org