CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocat el V CONGRÉS de la CGT de les ILLES BALEARS

Divendres, 4 maig, 2007

Enguany farà quatre anys des de la celebració del nostre IV Congrés, que va tenir lloc els dies 21 i 22 de novembre d’aquell any. Així dons, en compliment del que recull l’article 48 dels nostres Estatuts, enguany correspon la celebració d’un nou Congrés Ordinari.


D’altra banda, les conclusions extretes de les trobades dels dies 15 de febrer (reunió conjunta dels SPs) i 15 del mateix mes (delegades, delegats i membres de Comitès d’Empresa), aconsellen l’avançament del Congrés Ordinari.

Per això, el Secretariat Permanent de la CGT-BALEARS ha acordat la convocatòria del V CONGRÉS DE LA CGT-BALEARS Per als propers dies 1 i 2 de juny de 2007, a Ca Ses Monges, de Son Roca (Palma, Mallorca), amb el següent ORDRE DEL DIA(provisional):

1.Dia 1 (horabaixa, indicativament en dues hores). Elecció dels membres de la Mesa del Congrés. Informe del Secretariat Permanent. Salutació de les delegacions convidades.

2.Dia 2 (dematí) Treball ponències, per comissions. Plenari. Aprovació, si cal, de les ponències. Dinar

3.Dia 2 (horabaixa) Elecció del nou Secretariat Permanent. Resolucions

Hem de destacar la importància d’aquest Congrés, degut a la necessitat, per una banda, de definir els objectius i les línies d’actuació per aquest nou període, i d’altra, de reestructurar la nostra Organització per poder assolir aquests objectius.

http://www.cgtbalears.org/