CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocatòria antinuclear: 28 de juny, 12h. Platja de l’Almadrava (Vandellòs-Hospitalet)

Divendres, 19 juny, 2009

cartell

Apaguem les nuclears!

ARA Garoña | 2010 Vandellòs | 2011 Ascó

concentració i vermut musical

diumenge 28 de juny a la platja de l’Almadrava

(al costat de la central nuclear de Vandellòs II)

amb l’actuació de “Riu en So” i parlaments

El tancament de Garoña ha de ser el començament de la fi de l’energia nuclear a l’Estat espanyol.

Es convoca una concentració a la platja de l’Almadrava per a demanar el tancament de les centrals nuclears de Garoña Vandellòs i Ascó.

La campanya Apaguem les Nuclears es felicita per les declaracions del president del Govern Zapatero a la periodista Concha García – Campoy donant a entendre que la central nuclear de Garoña té els dies comptats i que la pensa tancar definitivament el 2011, una reivindicació que el moviment ecologista i una bona part de la ciutadania ha estat exigint en els darrers anys.

Tot i amb això no ens acaba de convèncer l’ambigüitat del president Zapatero sobre el futur de l’energia nuclear a l’Estat espanyol.

De totes maneres aquest primer pas ens esperona a multiplicar els nostres esforços per a aconseguir que l’any vinent i el 2011 el segueixi la no renovació definitiva de les llicències de Vandellòs II, Ascó I i Ascó II.

Donat que la decisió pot canviar d’aquí al 5 de juliol donem suport a la Coordinadora Contra Garoña en la seua lluita i animem a participar en les mobilitzacions que estan organitzant.

A les Terres de l’Ebre, el proper 28 de juny a les 12 del migdia convoquem una concentració i vermut musical a la platja de l’Almadrava, al costat de la central nuclear de Vandellòs II, amb el lema “Apaguem les nuclears: ARA Garoña, 2010 Vandellòs i 2011 Ascó”. On hi haurà diversos parlaments, entre els quals el de la Coordinadora Contra Garoña, i l’actuació musical del conjunt ebrenc Riu en so.

Campanya Apaguem les Nuclears

+info i notícies de la campanya a la web www.apaguemlesnuclears.cat