CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocatòria d’Assemblea d’Aturats i Aturades de Badia del Vallès

Divendres, 20 març, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Cartell

Som més de 2000 els treballadors i treballadores que ens trobem en atur a Badía del Vallés, acomiadats en algun dels nombrosos expedients de regulació d'ocupació, després del tancament d'empreses i tallers, paralitzacions d'obra o als quals no s'ha renovat el contracte precari.

Mentre els banquers a través de les nostres hipoteques i els empresaris de la construcció i immobiliàries amb l'especulació de l'habitatge, gaudeixen del botí de la nostra explotació, del robatori i l'estafa massiva d'aquests últims anys de bonança econòmica.

La resposta del Govern al drama social de l'atur consisteix a omplir les butxaques dels causants de la crisi: els banquers, els especuladors i de les multinacionals que deslocalitzen fàbriques. Sense oblidar la complicitat dels sindicats majoritaris (UGT i CCOO) amb anys de reformes laborals i convenis d'empresa precaris i la no convocatòria d'una VAGA GENERAL davant la situació actual de la classe treballadora.

Davant aquesta situació dramàtica, un col·lectiu de desocupats/des de Badía del Vallès, entenem que no podem perdre el temps esperant passivament que el Govern o l'Ajuntament prenguin mesures efectives contra l'atur.

L'experiència de les crisis anteriors ens ha ensenyat que només nosaltres, desocupats i desocupades, mitjançant la nostra autoorganització en assemblees i la mobilització, podrem aconseguir les nostres reivindicacions:

1.- Reducció de la jornada laboral a 35 hores sense disminució de salari i l'eliminació total de les hores extres.

2.- Atur indefinit fins a la recol·locació efectiva mentre duri la crisi.

3.- Impedir els desnonaments de les famílies hipotecades si es troba en atur algun dels seus membres.

4.- Generar ocupació pública real, no subcontractada a través d'empreses privades que es quedaran amb una part dels diners destinats als ajuntaments.

5.- Exigir a l'Ajuntament de Badía del Vallés transparència en la contractació de desocupats en les obres de Badía i donar prioritat als desocupats de la localitat.

Per aquests objectius, cridem a tots/es a reunir-nos en ASSEMBLEA el pròxim dia 25 DE MARÇ a les 18.30H en el Casal de l´esquerra de Badía del Vallés (Av.Burgos 18).

Els components d'aquest col·lectiu també cridem a participar en la MANIFESTACIÓ que, pels mateixos objectius descrits en aquest manifest, se celebrarà EL DIA 28 de MARÇ A LES 17,30 H. A LA PLAÇA UNIVERSITAT de Barcelona.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció