CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocatòria de la CGT Barcelona i moviments socials davant la visita del Ministre Gallardón el dimecres 12 de març a Barcelona

Dilluns, 10 març, 2014

CONCENTRACIÓ
DIMECRES 12 DE MARÇ A LES 17'30 HORES
ESADE-FORUM. AV. PEDRALBES 60-62

La visita del ministre Ruiz Gallardón a Barcelona ha de ser contestada amb una protesta que li faci saber que no és ben rebut, la seva actitud a la llei de l'avortament, la llei de taxes judicials i la seva participació en la llei mordassa, el converteix en persona " non grata ".

Gallardón és el ministre-capitost , influenciat per la església fonamentalista i la dreta més cavernària , l'atac per retallar la llei de l'avortament , robant a les dones el dret a decidir sobre el seu propi cos. És una altra llei classista , mentre les dones de l'alta societat no tindran problemes per avortar, don diners ho solucionarà tot, les dones de la classe treballadora, parades, etc. veuran minvades les seves possibilitats d'accedir a un dret, arrencat durant el postfranquisme i que ara els seus descendents volen recuperar.

Gallardón és un dels artífexs juntament amb el ministre de l'Interior de la Llei mordassa que pretén coartar, intimidar, prohibir, multar, empresonar, ... reprimir qualsevol indici de protesta contra les injustícies i les desigualtats , en aquesta societat en què la classe poderosa es aquesta enriquint cada vegada més, a costa del sofriment d'una majoria de la població sent cada vegada més grans les diferències entre rics i pobres, assentant un sistema d'injustícia permanent.

Gallardón, vostè és el ministre de la injustícia , ha imposat unes taxes judicials que impedeixen a una gran part de la població l'accés a la mateixa. No obstant això forma part activa d'un govern que ha regalat una amnistia fiscal per als rics defraudadors , mentre la resta de la societat ens segueixen robant drets socials i econòmics.

Senyor Gallardón, quan s'enfrontés contra els veritables irresponsables socials? : els defraudadors d'alt llinatge, la banca que ens ha costat milers de milions de l'erari públic, els partits polítics sostinguts econòmicament per banquers i constructors, els polítics mentiders que incompleixen les seves promeses electorals i els ministres que fan declaracions que després no compleixen, els que porten els diners als paradisos fiscals , l'església que no paga ni IBI ni IVA tot i ser propietària de milers d'edificis i terrenys però imposa la seva opinió, els que especulen amb drets bàsics com l'alimentació, la sanitat, l'habitatge, ...... etc.

Senyor Gallardón no hi pinta res a Barcelona, ​​una ciutat llibertària, progressista i revolucionària, capdavantera en la lluita pels drets socials i la igualtat, que s'ha rebel·lat sempre contra les injustícies que vostè i els seus representen.

AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT, ELIMINACIÓ DE LES TAXES JUDICIALS I NO A LA LLEI MORDASSA.

RESISTÈNCIA I LLUITA PER TENIR FUTUR

Carlos Navarro
CGT-Premsa Barcelona
649 83 94 90

Barcelona 11 març 2014

Convocatòria de la CGT de Barcelona i altres moviments socials de Barcelona davant la visita del Ministre Gallardón el dimecres 12 de març a Barcelona:

DIA: 12 de Març

HORA: 17.30h

LLOC: ESADEFORUM (Av. Pedralbes, 60-62)

MUNICIPI: Barcelona

.