CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocatòria de Vaga de CGT per al 8 de juny: Comunicat de la Federació d’Ensenyament

Dissabte, 22 maig, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Convocatòria de vaga el dia 8 de Juny, i Jornada de Lluita en tots els sectors. CGT convoca vaga en els sectors de Sanitat, Ensenyament i Administracions Públiques.

Contra l'agressió del govern a tota la ciutadania i a les persones que treballem en les Administracions i Serveis Públics.

Els sectors de Sanitat, Ensenyament i Administració Pública de CGT, convoquen a totes les persones que treballem per a les administracions publiques a efectuar una Vaga el dia 8.

AIXÒ ÉS EL QUE EL GOVERN, SI NO HO EVITEM, VA A FER-NOS A TOTS I TOTES:

Suspensió de la revaloració de les pensions en 2011.

Suspensió del règim transitori de la jubilació parcial, per a accedir a la jubilació parcial caldrà tenir un mínim de 61 anys, haver cotitzat un mínim de trenta anys i haver treballat un mínim de sis anys en l'última empresa.

En la nòmina del mes de juny reducció d'un 5 per 100 de mitjana dels salaris públics. L'escala arribarà al 7 per 100 en funció del nivell d'ingressos del grup professional, afectarà al personal de totes les Administracions Públiques i s'aplicarà tant sobre les retribucions bàsiques, com sobre les complementàries. Els alts càrrecs veuran reduïts els seus salaris entre un 8 per 100 i un 15 per 100.

Eliminació de la retroactivitat en prestacions per dependència, es fixa un temps màxim de sis mesos per a la resolució de les sol·licituds sobre el reconeixement de la situació de dependència i la prestació a rebre. Ja que eliminarà el compte per pagaments derivats de l'aplicació del principi de retroactivitat quan aquest reconeixement es retardava.

Eliminació del “xec-bebé ” a partir del 1 de gener de 2011, la deducció de 2.500 euros per naixement i adopció en l'IRPF, també coneguda com “xec-bebé”, així com la prestació econòmica de pagament únic de la Seguretat Social per naixement i adopció que es va establir simultàniament.

Segons el Govern del PSOE són tres els factors essencials que contribuiran a l'ajustament del “dèficit”: la retirada de les mesures transitòries, la menor despesa per prestacions per atur, com a conseqüència d'un escenari de progressiva recuperació econòmica, i, finalment, les mesures d'ajustament que el Govern va a aplicar en els pròxims tres exercicis.

• Congelació de les retribucions del personal al servei del sector públic estatal durant 2011, després de la rebaixa del 5 per 100 prevista per a 2010.

• Aplicació de la taxa de reposició del 10 per 100 en les ofertes d'ocupació pública durant 2011, 2012 i 2013.

• Reducció en un 15 per 100, en termes nominals, en les despeses en béns corrents i serveis

• Aplicació d'acords de no disponibilitat a la inversions d'infraestructures en 2010 i 2011, i ajustament a les necessitats de consolidació en els dos exercicis següents. Reducció en un 25 per 100 de la resta d'inversions en el període 2011-2013.

• Reducció en cinc-cents milions de l'Ajuda Oficial al Desenvolupament en 2011, addicionals als tres-cents milions retallats en 2010.

www.fecgt.org

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print