CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocatòria de vaga en festius a Gearbox pel conflicte d’hores acumulades i contractes en frau de llei

Dimecres, 13 gener, 2010
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

CGT, UGT i CCOO hem elaborat un comunicat conjunt i realitzat la convocatòria de vaga legal en festius a Gearbox, tot això relacionat amb el conflicte d'hores acumulades i contractes en frau de llei que venim defensant la CGT des de fa més de 2 anys en solitari i ara els altres 2 sindicats es decideixen a defensar la nostra línia. No sabem fins a quan...

Secció Sindical CGT Gearbox

Comunicat conjunt a la plantilla de Gearbox (El Prat de Llobregat)

En continuïtat a la petició a tota la plantilla de no col·laborar voluntàriament en caps de setmana, des del comitè d'empresa mantenim la nostra postura, amb la tramitació a Inspecció de Treball d'una vaga legal a partir del cap de setmana del 23 de gener i fins el mes de març.

Aquest pròxim cap de setmana els membres del comitè estarem a la porta d'entrada de la fàbrica en tots els torns de treball, per tal de donar les explicacions oportunes a tots aquells companys y companyes que puguin desconèixer la situació. Aquesta és la nostra postura, tot i que en el dia d'avui s'hagin reincorporat a la nostra empresa 15 companys eventuals, la qual cosa està molt per sota de la nostra petició a l'Inspector de Treball, en la que es plantejava passar a fixos els companys/es que cumplissin dos anys i la contractació dels eventuals necessaris.

Així mateix, informem que aquest dijous dia 14 a l'hora de l'entrepà en els tres torns, hi haurà assemblees conjuntes per tal d'explicar més detalladament la situació.

CGT, CCOO, UGT

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció