CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocatòria de vaga en festius a Gearbox pel conflicte d’hores acumulades i contractes en frau de llei

Dimecres, 13 gener, 2010

CGT, UGT i CCOO hem elaborat un comunicat conjunt i realitzat la convocatòria de vaga legal en festius a Gearbox, tot això relacionat amb el conflicte d'hores acumulades i contractes en frau de llei que venim defensant la CGT des de fa més de 2 anys en solitari i ara els altres 2 sindicats es decideixen a defensar la nostra línia. No sabem fins a quan...

Secció Sindical CGT Gearbox

Comunicat conjunt a la plantilla de Gearbox (El Prat de Llobregat)

En continuïtat a la petició a tota la plantilla de no col·laborar voluntàriament en caps de setmana, des del comitè d'empresa mantenim la nostra postura, amb la tramitació a Inspecció de Treball d'una vaga legal a partir del cap de setmana del 23 de gener i fins el mes de març.

Aquest pròxim cap de setmana els membres del comitè estarem a la porta d'entrada de la fàbrica en tots els torns de treball, per tal de donar les explicacions oportunes a tots aquells companys y companyes que puguin desconèixer la situació. Aquesta és la nostra postura, tot i que en el dia d'avui s'hagin reincorporat a la nostra empresa 15 companys eventuals, la qual cosa està molt per sota de la nostra petició a l'Inspector de Treball, en la que es plantejava passar a fixos els companys/es que cumplissin dos anys i la contractació dels eventuals necessaris.

Així mateix, informem que aquest dijous dia 14 a l'hora de l'entrepà en els tres torns, hi haurà assemblees conjuntes per tal d'explicar més detalladament la situació.

CGT, CCOO, UGT