CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocatòria de Vaga indefinida en l’AEAT de Catalunya

Dilluns, 30 abril, 2007

Convocatòria de Vaga indefinida en l'AEAT de Catalunya
durant la Campanya de Renda per a tot el personal laboral i funcionari, amb un primera aturada parcial
El dia 2 de maig del 2007 de 10h a 14h30m.

Concentració i manifestació el 2 de maig a les 11h, amb origen en la Plaça Doctor Letamendi, finalitzant en La Plataforma Renda conjunta Generalitat AEAT, C/. Llúria cantonada amb Gran Via.

Després de llargs anys de mals acords els empleats públics de l'AEAT destinats a la Comunitat Autònoma Catalana ens trobem que després de 20 i 30 anys de serveis a penes aconseguim els 1000€ de salari.

Som els mileuristes de la societat Catalana, amb càrregues familiars, sense formació per part de l'empresa i amb un auto reciclatge continu i desinteressat per a atendre millor el contribuent; amb una càrrega de treball creixent i unes contínues reduccions de plantilla, en les que no es cobrixen les vacants.

La irracionalitat de les retribucions s'ha vist incrementada amb la cada vegada mes voluminosa partida de la Productivitat totalment opaca, a diferència de l'empresa privada, en la que mai al llarg dels anys en què s'ha implantat aquest sistema retributiu hem conegut quals eren els objectius que devíem aconseguir per a ser productius.

Utilitzant-la els directius i executius de l'empresa per a saltar-se les restriccions salarials imposades pels Pressupostos Generals de l'Estat. Arribant a tal situació que en l'actualitat els directius de l'AEAT cobren més que el mateix president de Govern i en la ultima nòmina del mes de març es troben despropòsits com ara administratius i auxiliars pares i mares de família que cobren per aquest concepte 24€ a 48€ i els Inspectors de Finances i Directius 2500€, sent aquest el tercer pagament dels 12 anuals, arribant algun mes a cobrar 5000€ per aquest concepte, salari a part.

Volem fer arribar a la societat Catalana el malestar del personal de terra de l'AEAT, els empleats públics que naixen, malviuen i treballen a Catalunya.