CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocatòria Roda de Premsa. Vaga General Feminista 8M 2022

Diumenge, 27 febrer, 2022
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Roda de Premsa:  Dimarts 1 de març
                                 A les 10.30 hores 
                                 Carrer de Sepúlveda, 148 de Barcelona.

 

Un any més, la Confederació General del Treball convoca Vaga General Feminista de 24 hores aquet proper 8 de març de 2022.

Després d´una dura crisi sanitària on la nefasta gestió ens ha deixat més exposades a les dones i persones no binàries, arrossegant-nos a la pèrdua de la feina i l´habitatge. Ara ens trobem amb una altra nova agressió per part del capital i la patronal, després d´haver estat aprovada la “nova” reforma laboral. Una reforma que no compleix amb les expectatives de la classe treballadora i revalida les reformes anteriors.

La No derogació de les reformes laborals suposa la perpetuació de la discriminació de gènere, la contínua feminització de la precarietat, l'augment de l'atur femení i de totes les opressions que patim, pel fet que, en un altíssim percentatge som les dones, persones no binàries i racialitzades les que arrosseguem les conseqüències de la impunitat que gaudeix la patronal; l'acomiadament lliure, externalització dels treballs feminitzats o la normalització dels ERTOS.

A tot això, li hem de sumar la vulneració contínua dels nostres drets laborals i la manipulació dels plans d´igualtat per rentar la imatge de les grans empreses de cara a la galeria. No es destinen els recursos necessaris per millorar la conciliació familiar, les situacions de les dones i generes dissidents, ni s´implementen mesures que realment ens condueixin a una igualtat afectiva.

Ni que parlar sobre, l´increment de la violència masclista, les violacions en grup, l'assetjament sexual i la violència institucional i masclista. A més, els últims dies estem observant com el capital i els seus interessos, totalment aliens al poble, posa en risc les vides de moltes companyes i infants, obligades a fugir de les seves cases per una guerra irracional i patriarcal. Per aquests i molts més motius convoquem, un any més, Vaga General feminista de 24 hores aquest proper 8M.

Per traslladar  la informació d'aquesta jornada de lluita als mitjans de comunicació, us convoquem a una roda de premsa:

                                     Dimarts 1 de març
                                     A les 10.30 hores 
                                     Carrer de Sepúlveda, 148 de Barcelona.

 

 

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció