CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocats a la Vaga 1800 treballadors de HP el divendres 19 d’octubre

Dimecres, 17 octubre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

L'empresa rebutja en el servei d'arbitratge per acordar un pla d'ocupació i posar fi als acomiadaments.

La Vaga estatal de 24 hores convocada pels sindicats CGT i CSI a Hewlett-Packard Consultoria i Aplicacions i Hewlett-Packard Outsourcing es realitzarà el proper divendres 19 d'octubre.

El rebuig de l'empresa en l'arbitratge de SIMA a parar els acomiadaments, 187 en dos anys i amenaces de centenars a l'horitzó, obliguen a fer Vaga aquest divendres 19. Les dues empreses en vaga realitzen serveis de consultoria i gestió informàtica dels sistemes de grans entitats financeres, administracions públiques i de transport.

Els treballadors d'HP porten dos anys de lluita contra els acomiadaments http://cgtinformatica.org/la-lucha-de-los-trabajadores-de-hp. En aquest temps han realitzat prop de 50 concentracions en centres de treball o clients, recollit suport de diputats i intel·lectuals, manifestacions, pancartades, aturades, talls de trànsit, pancartes voladores en el pregó de les festes de Barcelona i Saragossa, performances en fires amb presència d'HP i combinant amb noves formes de protesta com han estat la realització de 6 Trending Topic a Twitter o l'ús de les xarxes socials de forma intensiva.

  Aquest divendres s'escriu una altra pàgina amb la vaga de 24 hores a l'empresa. Les accions i mobilitzacions es seguiran succeint fins que es posi fi als acomiadaments a HP.

Relació amb els mitjans de comunicació de CGT-Barcelona.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print