CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convocats a la Vaga 1800 treballadors de HP el divendres 19 d’octubre

Dimecres, 17 octubre, 2012

L'empresa rebutja en el servei d'arbitratge per acordar un pla d'ocupació i posar fi als acomiadaments.

La Vaga estatal de 24 hores convocada pels sindicats CGT i CSI a Hewlett-Packard Consultoria i Aplicacions i Hewlett-Packard Outsourcing es realitzarà el proper divendres 19 d'octubre.

El rebuig de l'empresa en l'arbitratge de SIMA a parar els acomiadaments, 187 en dos anys i amenaces de centenars a l'horitzó, obliguen a fer Vaga aquest divendres 19. Les dues empreses en vaga realitzen serveis de consultoria i gestió informàtica dels sistemes de grans entitats financeres, administracions públiques i de transport.

Els treballadors d'HP porten dos anys de lluita contra els acomiadaments http://cgtinformatica.org/la-lucha-de-los-trabajadores-de-hp. En aquest temps han realitzat prop de 50 concentracions en centres de treball o clients, recollit suport de diputats i intel·lectuals, manifestacions, pancartades, aturades, talls de trànsit, pancartes voladores en el pregó de les festes de Barcelona i Saragossa, performances en fires amb presència d'HP i combinant amb noves formes de protesta com han estat la realització de 6 Trending Topic a Twitter o l'ús de les xarxes socials de forma intensiva.

  Aquest divendres s'escriu una altra pàgina amb la vaga de 24 hores a l'empresa. Les accions i mobilitzacions es seguiran succeint fins que es posi fi als acomiadaments a HP.

Relació amb els mitjans de comunicació de CGT-Barcelona.