CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Convoquen acció en solidaritat amb els companys/es de Roca SA

Dimarts, 2 setembre, 2008

Els companys/es de Roca van patir la firma d'un nou Expedient de Regulació d'Ocupació, just abans de les vacances d'estiu. La Secció Sindical i els mitjans de comunicació van informar d'aquest expedient.

En la tramitació del mateix, es va tornar a produir un comportament antisindical per part de l'empresa i els sindicats majoritaris que, excloent de manera vergonyosa la nostra secció sindical de CGT, i la de la COP, van firmar un acord sense participació dels treballadors/es en cap moment.

Els nostres companys/es volen manifestar el seu rebuig i denuncia de la situació aquest dissabte dia 6 de setembre davant del stand que té l'empresa Roca a l'Expo de Saragossa.

Des de la FEMEC-CGT demanem el màxim d'interès i de participació en aquest acte. L’organització d'aquest viatge a Saragossa, donada la falta de temps, necessita una resposta urgent. Les previsions són de tornar a la tarda, l'abans possible. Però el fonamental és saber la gent que estem disposats a anar per preparar autobusos o furgonetes o cotxes per al transport.

ESPEREM UNA RESPOSTA SOLIDÀRIA.

FEMEC-CGT

Aquest és el comunicat que han enviat els companys de la Secció Sindical:

Us informo de l'acte que tenim previst realitzar el dissabte vinent 6 de Setembre en l'Expo de Saragossa com a protesta per l'ERO de ROCA, aquest acte ha estat convocat conjuntament per la FESIM, FEMEC, Federació Comarcal del Baix Llobregat i la Secció Sindical de ROCA.

Queda per definir els horaris d'aquest acte encara que possiblement la sortida serà sobre les 05:30 del matí i tornada desprès de dinar.
Donada la importància d'aquest acte, sol·licitem confirmació d'assistència, en la major brevetat, de cara a l'organització del transport.

Confirmar assistència als següents correus:

cgt.viladecans(arroba)yahoo.es

tonycamecgt(arroba)yahoo.es