CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Coordinació amb moviments socials el 29-S: Jurídica i Comunicació

Dilluns, 27 setembre, 2010

Company/a

De cara a la vaga i les accions del dia 29 de setembre, des de les secretaries de jurídica, comunicació i acció social de la CGT de Catalunya hem col·laborat en dues iniciatives que us volem explicar i de les que, segurament, ja en deveu tenir coneixement.

La primera és la creació de l'Agència 29-S, un portal informatiu d'internet i de twitter que pretén donar una cobertura i ressó a la vaga alternativa a la que faran CCOO i UGT. En ella hi participen diversos moviments socials del conjunt de Catalunya i la Revista Catalunya de la CGT. Des d'aquesta secretaria us animem a que, si ho considereu oportú, envieu imatges, notes i informacions vàries a través del telèfon de l'agència (671 448 054) o del seu e-mail (agencia@29-s.net). La informació que faciliteu és determinant per a poder trencar el setge mediàtic a que altres vegades ens hem vist sotmesos/es. Alternativament també la podeu fer arribar a la nostra Secretaria de Comunicació pels mitjans habituals.

La segona és la iniciativa de la Xarxa d'advocades, de la qual la secretaria de jurídica ja n'ha donat informació, i que durant tot el dia 29 de setembre oferirà guàrdies d'advocats per a la cobertura laboral i penal de la jornada. Els telèfons de la xarxa estaran operatius durant tota la jornada (656 742 776 i 656 742 674) i els podeu facilitar a aquelles persones que col·laborin en les actuacions de promoció de la vaga de la CGT a Catalunya. Per als afiliats i afiliades de la CGT també estarà operatiu el telèfon de la Secretaria de Jurídica (692 057 391).

Us adjuntem un arxiu PDF on trobareu unes targetes que, si s'imprimeixen a doble cara, tindran la informació i les dades de contacte a cada cara de cadascuna d'aquestes iniciatives. Us poden ser útils al llarg del dia 29-S, tant per a la nostra gent com per aquella de col·lectius i moviments socials que col·labori amb nosaltres.

Per a qualsevol consulta no dubteu a trucar-me al 662 287 757 (el telèfon habitual de la secretaria té certs problemes actualment).

Salut

Ermengol Gassiot

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT)

Comitè Confederal - Secretariat Permanent.

Secretaria d'Acció Social

Attached documents