CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Correus canvia el director a Catalunya després del toc d’atenció del Síndic

Dimarts, 9 gener, 2007

El Punt 9/01/2007 -
A. BALLBONA. Barcelona.- El Síndic de Greuges va fer públic abans-d'ahir un informe on reclamava «canvis importants» a Correus per aturar el desgavell en el servei. Abans, però, ja havia enviat a l'empresa postal les recomanacions que li feia per millorar la situació: segons el síndic, els va fer arribar el mes de desembre. Després, el 29 de desembre, Correus va destituir el director territorial a Catalunya, Jesús Ángel Flores, i el va rellevar per Manel Rey, fins ara al capdavant de la demarcació de Girona.

Correus ha desvinculat el canvi del seu director a Catalunya del toc d'atenció que els va donar el Síndic, i assegura que no hi ha «relació de causa–efecte». Justifica la substitució perquè Jesús Ángel Flores, el fins ara director de Catalunya, ocupava el càrrec «de manera transitòria», segons l'empresa postal. Flores ha estat al capdavant de Correus a Catalunya durant tres anys, i compaginava aquesta funció amb la de director a les comunitats de Cantàbria, Lleó i Astúries. «Per posar fi a la provisionalitat» van nomenar el nou director, i l'empresa indica que només s'ha produït «una desafortunada coincidència».

Els sindicats UGT i CGT sí que vinculen la intervenció del Síndic, que va obrir una investigació d'ofici el mes d'octubre arran de l'allau de queixes pel mal servei, amb la substitució del director.

Correus ha preferit no valorar l'informe del defensor.