CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Correus invertirà 45 milions per posar fi als retards del servei

Diumenge, 14 gener, 2007

El Punt 14/01/2007 -EL PUNT.. Barcelona.
El nou director de Correus a Catalunya, Manel Rey, que va ser nomenat a finals de desembre, ha anunciat la seva primera decisió, que ha de servir per aturar les crítiques pel mal servei dels últims mesos. En declaracions fetes a TV3, Rey va anunciar ahir que Correus invertirà 45 milions d'euros al llarg d'aquest any a Catalunya. Aquesta quantitat anirà encaminada a resoldre els problemes de retards i acumulació de paquets que ha tingut el servei de Correus en diferents municipis catalans. Els 45 milions d'euros es destinaran a la modernització d'oficines, l'ampliació d'horaris d'atenció al públic i la implantació de més personal fix en la plantilla de Correus. Rey va desmentir que l'empresa no oferís la formació necessària al seu personal.

El nomenament de Rey com a nou director de Correus a Catalunya va coincidir amb el toc d'atenció que va fer el Síndic de Greuges a la companyia postal. Tot i que Correus va assegurar que aquesta substitució responia a una reestructuració interna, els sindicats UGT i CGT sí que van vincular el canvi a les deficiències del servei i les queixes que va generar de molts ajuntaments.

Fa un parell de setmanes el Síndic de Greuges va donar a conèixer un informe en què reclamava a Correus «canvis importants» per aturar el desgavell del servei. El Síndic demanava més descentralització de l'empresa, més col·laboració amb l'administració local i que s'incrementessin els controls per garantir la qualitat del servei.