CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Correus invertirà 45 milions per posar fi als retards del servei

Diumenge, 14 gener, 2007
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

El Punt 14/01/2007 -EL PUNT.. Barcelona.
El nou director de Correus a Catalunya, Manel Rey, que va ser nomenat a finals de desembre, ha anunciat la seva primera decisió, que ha de servir per aturar les crítiques pel mal servei dels últims mesos. En declaracions fetes a TV3, Rey va anunciar ahir que Correus invertirà 45 milions d'euros al llarg d'aquest any a Catalunya. Aquesta quantitat anirà encaminada a resoldre els problemes de retards i acumulació de paquets que ha tingut el servei de Correus en diferents municipis catalans. Els 45 milions d'euros es destinaran a la modernització d'oficines, l'ampliació d'horaris d'atenció al públic i la implantació de més personal fix en la plantilla de Correus. Rey va desmentir que l'empresa no oferís la formació necessària al seu personal.

El nomenament de Rey com a nou director de Correus a Catalunya va coincidir amb el toc d'atenció que va fer el Síndic de Greuges a la companyia postal. Tot i que Correus va assegurar que aquesta substitució responia a una reestructuració interna, els sindicats UGT i CGT sí que van vincular el canvi a les deficiències del servei i les queixes que va generar de molts ajuntaments.

Fa un parell de setmanes el Síndic de Greuges va donar a conèixer un informe en què reclamava a Correus «canvis importants» per aturar el desgavell del servei. El Síndic demanava més descentralització de l'empresa, més col·laboració amb l'administració local i que s'incrementessin els controls per garantir la qualitat del servei.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció