CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Creació del Comitè de Solidaritat amb Andreu de Cabo

Divendres, 17 agost, 2012
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

Després de celebrar-se el dia 8/8/2012 un CEMAC, entre TMB i el nostre company Andreu del Cabo, acomiadat per Autobusos de TMB, en el qual la Direcció d’autobusos s’ha ratificat en la seva errònia decisió, els treballadors i treballadores d’autobusos hem decidit augmentar la pressió per aconseguir, al més aviat possible, la readmissió d’Andreu de Cabo.

Entre altres mesures l’Assemblea ha acordat convocar vaga i manifestació per al proper dia 26 de setembre, al final de la manifestació es lliuraran a l’Alcaldia de Barcelona les signatures que s’estan recollint entre la plantilla d’autobusos en les quals es demana la readmissió d’Andreu.

Igualment s’ha acordat recolzar i potenciar la proposta de diverses organitzacions de crear un Comitè de Solidaritat amb Andreu de Cabo en el qual estiguin representades totes les assemblees barrials i organitzacions polítiques, socials i sindicals que ho desitgin, així com persones que acudeixin a nivell particular.

La reunió de fundació d’aquest Comitè serà el proper dia 7 de setembre a les 19 hores a la sala d’actes del Col·lectiu Ronda C/ Trafalgar nº 50 de Barcelona

Els treballadors i treballadores d’autobusos us demanem que estengueu aquesta cita.

Si teniu decidit venir comuniqueu-nos-ho al més aviat possible a l’adreça: mercader60@hotmail.com

Saturnino Mercader,
Comitè de Conveni d’autobusos de TMB, tel.
676705062

Recordatori:

El company Andreu de Cabo ha estat acomiadat de l’empresa on treballa des de fa deu anys Transports de Barcelona TMB (autobusos).

Des de l’any 2008 Andreu ha vist com TMB li ha anat obrint, un darrere l’altre, expedients que s’han tancat amb nombroses sancions fins que ha arribat l’últim expedient que l’empresa ha decidit resoldre’l directament amb una carta d’acomiadament.

Andreu és militant de la CGT, i delegat sindical fins a fa dos anys. És un company compromès que s’ha implicat a fons en la lluita per la millora de les condicions laborals de tota la plantilla de TMB. Andreu és un company valent que sempre ha denunciat els abusos i les corrupteles de la prefectura de la nostra empresa i sempre ha estat en la primera línia en les nostres mobilitzacions i aquest és el veritable motiu pel qual TMB acomiada a Andreu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció