CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Creada una Plataforma Reivindicativa Sindical per a la defensa dels drets dels empleats públics

Dijous, 26 juny, 2008

El dia 24 de juny de 2008, els sindicats CSIT-UP, FEDECA, SAP, CGT i SISEX, davant la situació econòmica i professional dels empleats públics, van acordar constituir-se en Plataforma Reivindicativa Sindical, amb una representativitat superior al 40%, sobre la base de les següents exigències:


1. Participació en la negociació de les condicions salarials i professionals dels empleats públics, al costat de la derogació de l'escandalós acord pactat per l'Administració amb els sindicats UGT, CCOO i CSI-CSIF per al període 2007-2009.

2. Pujada salarial per al 2009, conforme a l'increment REAL de l'IPC.

3. Establiment de Clàusula de Revisió Salarial, i homologació salarial amb totes les Administracions.

4. NO externalització de cap comesa i/o funció pròpies dels empleats públics, així com, la NO contractació de cap tipus de personal fora de l'Oferta d'Ocupació Pública.

5. Incorporació als salaris base dels fons destinats a l'actual Pla de Pensions.

La Plataforma es constitueïx per la necessitat de donar resposta a les reivindicacions dels empleats públics i convida a totes les organitzacions sindicals a adherir-se per a obtenir la desitjable unitat sindical. Aquesta plataforma exigeix la urgent convocatòria, que possibiliti la negociació de les presents reivindicacions, advertint que, de no ser ateses, es prendran les mesures de pressió més adequades a partir del dia 1 de setembre de 2008.

FETAP-CGT