CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Creixen l’atur i la pobresa. Que se’n vagin els responsables!

Divendres, 4 novembre, 2011

El drama de la desocupació frega la xifra de cinc milions a Espanya. Si es desestacionalitza el càlcul de l'atur s'obté la xifra de 5.095.200 ... A Catalunya l'atur es desboca i arriba a la xifra de 742.000; 194.000 famílies tenen tots els seus membres sense feina, i l'atur juvenil arriba al 43,1%.

Era previsible: les polítiques d'ajust, de retallada de la despesa social, imposades per Angela Merkel, Sarkozy i el Banc Central Europeu, i que han comptat amb la servitud de Zapatero i la resta de presidents autonòmics, destrueixen ocupació, incrementen l'atur i ens condueixen a la recessió econòmica.

El Govern d'Artur Mas, Mas-Colell, Mena i Cleries que va suprimir fa mesos l'impost de successions en benefici dels rics i en perjudici de la hisenda catalana, s'ha destacat durant aquests mesos en la destrucció d'ocupació en el sector públic, particularment en sanitat, però també en el sector privat. Les seves tisores de retallar drets socials s'han emprat contra la ciutadania més desfavorida empitjorant notablement el PIRMI amb el "Decretazo" d'agost. Tot sigui pels banquers i rics de Catalunya i de la Unió Europea!

No només han acomiadat, i retallat drets, han insultat a la ciutadania. El Sr. Mena, conseller d'Empresa i Ocupació ha traspassat tots els límits: a principis d'agost acusava els beneficiaris del PIRMI de frau, recentment s'atreveix a declarar "que denunciarà als aturats que no busquin ocupació". Setmanes abans el seu company de coalició i baixeses Sr. Duran i Lleida es dedicava a insultar als jornalers d'Andalusia ... Sr Mena deixi d'insultar, dimiteixi i vagi-se'n a casa!!

Pel repartiment de la riquesa i el treball.

Per les 30 hores setmanals de treball.

Per la derogació del Decretazo del PIRMI.

Per una renda ciutadana garantida.

TOTS A LA CONCENTRACIÓ EL PROPER DIJOUS 10 DE NOVEMBRE, A LES 12 HORES, DAVANT DEL DEPARTAMENT DE "BENESTAR SOCIAL", A PLAÇA PAU VILA (METRO L-IV BARCELONETA)

Barcelona, Novembre 2011

Assemblea de treballadors/es en atur de Barcelona

paradoparada@yahoo.es

http://assembleadeaturats-barcelona.blogspot.com