CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CREMONINI vol tirar endavant un altre ERTO

Dissabte, 15 desembre, 2012

No content amb l'anterior Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació frustrat, ja que la Sala del social de l'Audiència Nacional l'hi va tirar enrere, CREMONINI torna a la càrrega amb un altre nou ERTO, i que aquesta vegada afectaria a:

• Personal S.A.B.: a 139 treballadors que es regeixen pel III Conveni Cremonini, dels centres Madrid Atocha, Màlaga, Sevilla i Barcelona.

• Personal logística afectaria als treballadors dels centres de les següents províncies:

* Barcelona:
De 1 a 120 dies màxim de suspensió del contracte a Sant Andreu i Casa Antunez.
De 1 a 60 dies de supressió del contracte, personal Sants.

* Cartagena:
De 1 a 180 dies màxim de suspensió del contracte.

La durada d'aquest ERTO que pretén aplicar és del 1 de gener de 2013 fins a la finalització del contracte amb RENFE el 30 de novembre de 2013.

L'empresa al·lega causes organitzatives, productives i econòmiques. Causes que sota el nostre punt de vista no acrediten la pretensió de l'empresa.

Des de CGT li hem manifestat a la Direcció de l'empresa: el nostre rebuig total a qualsevol tipus d'expedient de regulació d'ocupació, i lluitarem pel manteniment de l'ocupació.
A més, tota la documentació aportada per l'empresa l'hem posat en mans del nostre servei jurídic.

CGT actuarà contra el ERTO sindical i jurídicament, ja que els treballadors no som responsables de l'actual situació de “crisi”. Ni tampoc de les possibles retallades que pretengui fer RENFE‐Operadora a CREMONINI, ja que existeix un contracte mercantil que ha de complir-se.

CGT CONTRA EL ERTO

AQUÍ NO SOBRA NINGÚ!!

SFF-CGT

http://www.sff-cgt.org

Attached documents