CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Crida a la lluita contra les corporacions transnacionals

Divendres, 16 octubre, 2009

CRIDA A LA LLUITA CONTRA LES CORPORACIONS TRANSNACIONALS, PRINCIPAL AMENAÇA PER A LES FAMÍLIES CAMPEROLES I INDÍGENES I PER A LA HUMANITAT

Les corporacions transnacionals són els nostres enemics comuns, constitueïxen la forma actual del capital que exerceix el control sobre les nostres economies.

En les zones rurals estem veient una feroç ofensiva del capital i les transnacionals sobre l'agricultura i els béns naturals, és una guerra privatitzadora de despulla contra camperols i indígenes, un robatori privatitzador de la terra, la biodiversitat, l'aigua, les llavors, la producció, el comerç agrícola.

No es tracta solament de les transnacionals dels agronegocis, també estem parlant de les dedicades a les extraccions mineres, al monocultiu d'arbres, les grans represes, les que controlen els mercats de distribució, i en general, totes aquelles que involucren l'expansió d'indústries contaminants que estan disputant i apropiant-se de la terra, l'aigua i el territori.

En el moment que els pobles exercim els nostres drets i resistim aquesta despulla generalitzada, o quan som obligats a ingressar en els fluxos migratoris, la resposta ha estat criminalització, repressió, presos polítics, assassinats, murs de la vergonya i mes bases militars.

És per això que La Via Camperola cridem a lluitar contra les corporacions transnacionals en general i en particular contra Cargill, Monsanto, Nestle Syngenta, Walmart, que amenacen directament a les nostres comunitats camperoles i indígenes, és la ruta de lluita per als pròxims anys, hem declarat la guerra a les corporacions transnacionals.

Per tant, cridem a les organitzacions que integren el moviment camperol internacional La Via Camperola, als nostres aliats i amics, als treballadors de la ciutat, als ciutadans en general que aquest 16 d'Octubre enfoquem el nostre descontentament i rebuig contra MONSANTO i ELS TRANSGENICS. Amb tota la creativitat de lluita que som capaces, fem escoltar el nostre crit en el món.

FORA MONSANTO, NO ALS TRANSGENICS!

SOBIRANIA ALIMENTÀRIA JA!

GLOBALITZEM LA LLUITA, GLOBALITZEM L'ESPERANÇA

La Vía Campesina

International peasant movement / Movimiento campesino internacional / Mouvement paysan international

www.viacampesina.org/