CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Crida a la solidaritat contra l’acomiadament d’una treballadora de la Diputació de Barcelona: Concentració el 29 de juny

Dijous, 22 juny, 2017

CRIDA URGENT A LA SOLIDARITAT: MÀXIMA DIFUSIÓ!

A tota la Confederació General del Treball,

Companyes i companys,

Us demanem suport en les mobilitzacions que tenim pensades per a evitar l’acomiadament d’una treballadora de la Diputació.

La Idoia Pallarès és professora a l’Escola de la Dona i interina fins a provisió de plaça. Això significava a la Diputació – al menys fins avui – que era poc probable que t’acomiadessin ja que estàs ocupant un lloc de treball “segur”. De fet, si no aconseguim aturar aquest acomiadament serà el primer cop que la Diputació fa fora algú en aquesta situació laboral.

Per qui no ho sàpiga, a la Diputació de Barcelona hi treballem unes 4.000 persones, el 25% de les qual som interines.

Una altra cosa que cal recordar és que la Diputació és el principal abeurador de polítics de Catalunya: els diputats canvien segons els resultats de les eleccions municipals, els seus “càrrecs de confiança” també, però molts d’ells abans de marxar es fan funcionaris i ja tenen un sou astronòmic assegurat de per vida. Fins ara han anat canviant els partits polítics al front de la Diputació però cap d’ells ha variat aquest sistema, si de cas l’ha ampliat amb els seus propis “defenestrats” d’altres administracions.

La corrupció tampoc es queda curta en aquesta administració, amb casos molt greus com el recent de “Relacions internacionals” i... com anècdota, recordem que en Manel Bustos, per exemple, és funcionari de la Diputació.

A banda de denunciar la corrupció, ara ens toca deixar ben clar que no permetrem acomiadaments i com a sindicat combatiu, el nostre camí es l’acció. Us demanem que ens feu costat en la primera convocatòria que serà una concentració davant el ple de la Diputació el proper dijous 29 de juny a les 11:30 (Rambla de Catalunya, cantonada Diagonal). Allà es presenten la major part dels i les representants polítiques en la Diputació, que venen dels pobles i ciutats de la província de Barcelona.

És també una bona oportunitat per enfrontar-los a les seves pròpies contradiccions, de fer palesa l’enorme diferència que hi ha entre el que diuen i el que fan.

Anem a cridar-los ben claret que no permetrem aquest acomiadament ni cap altre. Quanta més gent siguem, millor.

SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEN A TOTES!

Secció Sindical de la CGT a la Diputació de Barcelona

Més info: https://cgtdiba.wordpress.com/

https://twitter.com/cgtdiba

cartellprecarietatdibamod.png

Attached documents