CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Crida al poble de Barcelona per part dels treballadors/es de TMB

Dilluns, 20 febrer, 2012

Els propers dies 27, 28 i 29 de Febrer i 1 de Març, els treballadors i treballadores de TMB hem convocat vaga per defensar el transport públic i les nostres condicions laborals.

L'Ajuntament de Barcelona, la Direcció de TMB i tots els que manen als grans mitjans de comunicació han sortit desqualificant-nos per la nostra protesta.

Diuen que aquells dies hi ha un gran acte: El Congrés Mundial dels Mòbils...i nosaltres els hi diem que hi ha coses més importants. Entre elles el RESPECTE.

Un respecte que no ha tingut ni l'Ajuntament, ni la Direcció de TMB cap el poble de Barcelona al empitjorar el servei de BUS i METRO i, alhora, apujar el preu a un nivell intolerable.

Un respecte que no ha tingut ni l'Ajuntament, ni la Direcció de TMB cap els treballadors/es d'aquestes dues empreses, al incomplir els convenis col·lectius signats que duraven 2011 i 2012.

L'Ajuntament de Barcelona, la Direcció de TMB i tots els que manen als grans mitjans de comunicació ens diuen que el Congrés Mundial dels Móbils és una finestra oberta per on el mon mirarà a la ciutat de Barcelona. Estem d'acord. Tota la premsa internacional estarà allà.

Per aquest motiu, fem una Crida a tot el Poble de Barcelona a que vagi a Plaça Espanya aquests 4 dies, matí i tarda, a mostrar-li al mon, junt als treballadors/es de BUSOS i METRO de TMB, que tenim un Ajuntament de Barcelona i una Generalitat de Catalunya que estan donant uns pitjors serveis de sanitat, ensenyament i transport públic a un preu més car. Que estan empobrint, encara més a la gent que viu en aquesta ciutat.

No només això, també podem mostrar al mon que tenim un Ajuntament de Barcelona i una Generalitat de Catalunya que està apostant per polítiques neoliberals que només fan que facilitar un treball cada cop més precari, amb sous més minvats, junt a noves lleis que fan l'acomiadament cada cop més fàcil i econòmic dels treballadors/es del sector públic i privat. Cada dia més treballadors/es pobres, cada dia més aturats, sense cap protecció, sense poder pagar els seus habitatges i sent desnonats. Colpejats per la Policia quan es protesta per aquesta situació de xantatge contra els treballadors/es per part dels que manen a l'Ajuntament i la Generalitat.

Transformem Plaça Espanya en Plaça Catalunya

Per tot això, fem una Crida al Poble de Barcelona a l'Acció Directa, la Resistència Activa, el Bloqueig, l'Acampada o qualsevol mètode de lluita que es consideri oportú i necessari al Congrés Mundial dels Mòbils, per mostrar al mon que el Poble de Barcelona exigeix RESPECTE.

Comitè de conveni TMB
http://comitedescansos.blogspot.com/

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció