CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Crida de CGT Rubí a la solidaritat i suport a la companya represaliada de la PAH

Dijous, 11 juliol, 2013

Des de la CGT de Rubí fem una crida, tant a l'afiliació, moviments socials, com a la població en general, a solidaritzar-se amb una companya de la PAH Rubí. El pròxim 15 de Juliol a les 12h en el Jutjat nº 8 de Rubí es reprèn el procés al que s'està duent a la companya Marta de la forma més injusta i en un clar cas de repressió i criminalització de la mobilització social i activisme contra les injustícies perpetrades per l'actual sistema polític i econòmic.

Des de la CGT de Rubí existeix una vinculació necessària amb la PAH, no solament per compartir espai amb ella, sinó per diverses de les reivindicacions de la Plataforma que compartim i donem suport, al tractar-se d'una lluita davant un dels atacs més violents d'aquest sistema capitalista contra una cosa tan bàsica i elemental com l'habitatge.

Com sabeu, la companya Marta ha estat represaliada en diverses ocasions: en primer lloc, el regidor del Partit Popular de Rubí, Rafael Páez va denunciar a la companya en un lamentable exercici de calúmnies. Per aquells fets, la CGT de Rubí es va posicionar de forma pública davant la ciutadania mostrant suport a la PAH i demanant la dimissió del Sr. Rafael Páez. Aprofitem per a reafirmar-nos des d'aquest SP en aquest sentit.

D'altra banda ens trobem amb el cas ocorregut durant la passada Vaga General del 14N, on la companya Marta participava en un dels piquets organitzats per a la defensa dels drets de totes i tots els treballadors i treballadores. En aquell piquet la companya Marta va sofrir una agressió per part d'una persona que no va accedir a escoltar la informació sobre els motius de la Vaga a més de rebre insults de caràcter racista per part d'un dels responsables del cos de Mossos d'esquadra. Davant aquest succés (en el qual la companya Marta és víctima de dues agressions) i després de la denúncia dels mateixos per part de la companya, es rep per part del responsable dels mossos d'esquadra una versió totalment contrària, acusant a la companya Marta d'agressions. Són múltiples els casos que després d'una agressió policial i posterior denúncia dels fets, l'estratègia dels cossos de seguretat es basa precisament en "contradenunciar" a la víctima.

Deis de la CGT de Rubí tenim clara quina ha de ser la resposta davant aquests casos de repressió i injustícies: la mobilització, suport mutu i solidaritat amb la companya. Tenim clar que no es tracta d'un atac de forma individual a la companya, sinó que s'ataca obertament a la mobilització social en el seu conjunt.

És per això que des de la CGT de Rubí fem arribar aquesta crida per a participar dilluns que ve 15 de juliol a les 12h en el Jutjat nº 8 de Rubí (Ctra. Sant Cugat).

La solidaritat és la nostra millor arma.

Salut, Força i Acció Social.

Secretariat d'Acció Social - CGT Rubí