CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Crida de la CGT a la Manifestació Estatal del 15-S a Madrid i per la Vaga General

Dijous, 13 setembre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La majoria de la població -el 99%-, especialment la classe treballadora i els col·lectius socials més desfavorits, estem sofrint un brutal i descarnat atac als nostres drets laborals i socials a causa de una crisi induïda i generada per aquells que ens la volen fer pagar. Aquesta crisi, més enllà d'econòmica, és sobretot un crisi social i ambiental que aprofundeix en les relacions de dominació de classes i patriarcals.

Les i els treballadors, dones, joves, migrants, pensionistes, estudiantes, les persones parades, desnonades... són l'objectiu principal d'aquest atac ideològic i estratègic d'una classe dirigent que utilitza a la seva casta política en el poder per a decretar unes mesures que solament serveixen per a generar precarietat, atur, recessió i misèria en el conjunt de la població contra la qual governen.

Ens neguem a pagar una crisi social, laboral, mediambiental, econòmica, una crisi del sistema que comporta una retallada brutal de les prestacions i els drets bàsics per a pagar un deute il·legítim que no reconeixem, un deute que el poble no ha generat.

Ens neguem a acceptar la gran estafa que s'està escometent amb l'excusa de la crisi econòmica. Rebutgem les imposicions antidemocràtiques que estan realitzant el FMI, el BCE i la UE per a salvar la banca i als banquers.

És l'hora de la mobilització permanent, de l'ocupació dels espais públics, és l'hora del conflicte social, de la Vaga General, de cridar prou! a tanta injustícia, és l'hora de lluitar per la dignitat i el futur, de repartir la riquesa que generem i impedir que s'apropiïn d'ella una minoria de privilegiats -el 1%-.

És l'hora d'assentar les bases d'un nou sistema alternatiu al capitalisme, un model social diferent i autogestionari on les necessitats de les persones siguin el centre i la mesura de totes les coses i establir relacions igualitàries entre totes les persones independentment de la seva identitat sexual, origen o la seva situació administrativa.

És l'hora del rescat ciutadà. Per això, proposem l'aplicació d'una sèrie de mesures que donin resposta a les veritables necessitats de les persones i posin fi a les lleis i decrets dictats des del Govern i la UE:

- Retirada de tota la legislació i reformes aprovades contra els drets de la població (Laboral, Negociació Col·lectiva, Pensions, Reforma Constitucional, Estrangeria, Projecte de Llei sobre l'avortament...).

- Protecció econòmica suficient als milions de persones aturades.

- Protecció davant els desnonaments. Moratòria fins a la sortida de la crisi i programa social d'accés a l'habitatge.

- Repartiment de l'ocupació, reducció de la jornada laboral, reducció de l'edat de jubilació.

- No a les privatització dels Serveis Públics: Sanitat, Educació, Transports...

- Garantia d'accés universal als serveis públics a les persones amb i sense papers.

- No a les retallades socials i laborals.

- Repartiment del treball de cures. Implementació i desenvolupament de les ajudes a la Dependència.

- Prohibició dels ERO, hores extres, treball a preu fet i beques que oculten llocs de treball .

- Expropiació de les empreses que van ser públiques anteriorment i que presten serveis bàsics a la societat (energia, transport, telecomunicacions, aigua, etc...).

- Reforma fiscal perquè paguin més qui més tenen i augment de la tributació de les empreses i grans fortunes. Persecució del frau fiscal.

- Banca Pública sota control social que permeti l'accés als recursos a les famílies de manera econòmica.

- Auditoria del deute mitjançant un procés participatiu sota control ciutadà com pas previ a la anulació de tot el deute il·legítim.

- Ús dels diners públics per a la satisfacció de les necessitats de les persones i no per a pagar el deute o rescatar bancs.

- Exigència de responsabilitats penals als causants de la crisi.

- Llibertat sense càrrecs per a totes les persones jutjades amb motiu de la seva militància sindical o social. No a la repressió i la seva criminalització.

- El seu model de democràcia no ens val. Apostem per un nou model participatiu i des de baix.

- Exigim el tancament dels casinos financers.

- Rebutgem a la Unió Europea com institució impulsora de les polítiques neoliberals.

- Abandó d'una política econòmica encaminada al creixement il·limitat i substitució per una altra que s'inscrigui en els límits de recursos del nostre planeta.

- Afrontar decididament les crisis energètica, climàtica i de biodiversitat, claus per a la supervivència de milions de persones.

Convoquem a tota la ciutadania a acudir amb nosaltres a la manifestació estatal del pròxim dia 15 de setembre a Madrid formant un Bloc Crític i cridem a tota la població a rebel·lar-nos contra unes mesures injustes i antisocials a través de la lluita, de la Vaga General i la mobilització permanent contra les retallades, l'atur i els desnonaments.

MANIFESTACIÓ ESTATAL 15 DE SETEMBRE A MADRID
ACTE PÚBLIC ATOCHA (Cuesta de Moyano) 10.30 HORES

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció