CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Crida de la CGT de Catalunya a participar en les manifestacions del 29 de novembre a Barcelona i el 3 de desembre a Madrid

Dimecres, 26 novembre, 2008

Circular del Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya animant a federacions, sindicats, seccions sindicals, afiliats i afiliades de CGT a participar en la manifestació del pròxim dissabte 29 de novembre a Barcelona contra la Crisi i la Directiva de les 65 hores, i el dimecres 3 de desembre a la concentració davant el Ministeri de Treball a Madrid per fer-los sentir les nostres reivindicacions davant la situació actual.


A TOTES LES FEDERACIONS, SINDICATS i SECCIONS SINDICALS

MOBILITZACIONS DE LA CGT:
29 DE NOVEMBRE i 3 DE DESEMBRE

Durant aquestes últimes setmanes els treballadors i treballadores de Catalunya, i de tot l'estat espanyol, estem sent colpejats per la crisi capitalista, així es reflecteix en els acomiadaments i suspensions de contractes que estan proposant des de la patronal. Concretament des del sector d'Automoció i el que comporta en l'ocupació en les empreses auxiliars del mateix.

Altres sectors del món del treball, serveis, comerç, telecomunicacions, transports, etc, també estan sent afectats o s’hi veuran en un futur no llunyà, amb pèrdues de drets i més precarietat

L'Administració de Catalunya, és a dir la Consellería de Treball, accepta la filosofia empresarial i es doblega davant les multinacionals concedint-los les regulacions i reajustaments que creuen necessaris, aprofitant-se una vegada més de la crisi per al seu profit.

Davant aquest panorama que se'ns presenta, i des de fa anys la CGT, venim denunciant la situació de l'abús desmesurat dels empresaris i de la reculada en drets i poder adquisitiu dels treballadors i treballadores. Motivats per la Directiva europea de les 65 hores setmanals, el Comitè Confederal de la CGT acordem treballar al costat d'altres organitzacions contra aquesta directiva, reflex d'això va ser la manifestació a Barcelona del passat 7 d'Octubre i la concentració de passat 15 de novembre.

En aquests dies pròxims els homes i dones afiliats a la CGT tenim dues cites importants, la primera a nivell local, el pròxim 29 de Novembre a les 17:30 hores a la Plaça Universitat de Barcelona, on hem convocat una manifestació dintre de la Campanya contra les 65 hores, sobra dir amb els ERO que planegen sobre tots nosaltres, de la necessitat i importància de la nostra presència, amb seguici propi visualitzant-se que la CGT està present.

En l'àmbit Confederal, el pròxim 3 de Desembre hi ha convocada una concentració de delegats i delegades a Madrid, enfront del Ministeri de Treball a les 11,30 hores. Des de Catalunya hem de fer tot el màxim d'esforç perquè la presència a Madrid sigui molt important, les delegades i delegats de la CGT tenim un compromís i aquests dos dies us animem a que estiguem a l'altura que ens correspon, en benefici dels/les treballadors/es i de la CGT

Salut i Anarcosindicalisme

Secretariat Permanent - Comité Confederal CGT de Catalunya.

Barcelona, 26 de novembre de 2008

Attached documents