CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Crida urgent de FESIM-CGT en solidaritat amb la lluita del personal tècnic de Movistar

Dimarts, 16 juny, 2015

Crida urgent de solidaritat amb la lluita del personal tècnic de Movistar

Telefònica i les empreses subcontratades han tornat a negar una solució acceptable als milers de companys i companyes que porten més de 60 dies en vaga.

Divendres passat 12 de juny, després de cinc hores de reunió, Telefònica i les empreses subcontratades s'aixecaven de la taula de negociació. Neguen la retirada del contracte bucle imposat i una negociació per a garantir un sou i condicions laborals dignes.

En la junta d'accionistes de telefónica del mateix divendres dia 12, un prepotent Alierta va mantenir una actitud arrogant contra els treballadors de Telefònica, accionistes, que van usar el seu dret per a intervenir en aquesta assemblea. Va menysprear indecentment a aquests companys/es assegurant que Telefònica s'enfonsaria si la dirigíssim els treballadors/es i tot seguit es va comprometre que les accions de Telefònica tindrien una rendibilitat del 40%. Clar, a costa de tenir com esclaus a milers de tècnics i altre personal subcontractat.

L'assemblea de vaguistes, ha decidit incrementar la lluita i ja s'han començat a intensificar les accions en defensa de les reivindicacions obreres. CGT hem donat el nostre suport tant a la vaga com a les accions i hem de seguir lluitant amb qui ha dit que ja n'hi ha prou i està demostrant una dignitat exemplar com treballadors/es i com persones.

Per això cridem a tots els sindicats del metall, i ho transmetem a la resta de la CGT per a aconseguir un suport de tots i totes:

- A organitzar el dijous, 18 de juny, accions davant oficines de Movistar emblemàtiques o de gran afluència de les vostres localitats (de 18:00 a 20:00 h.)

- Organitzar un calendari d'accions en aquestes mateixes oficines i altres a les quals es puguin ampliar, en divendres o dissabtes (de màxima afluència comercial) i en altres dies de la setmana que es puguin cobrir.

- Coordinar-se amb els companys i companyes de les contractes que treballin en el territori del vostre sindicat, per a donar suport i participar en les accions que duguin endavant.

Recordem que aquesta lluita no és només dels tècnics de Movistar. La CGT portem molts anys cridant a la rebel·lió contra les polítiques inhumanes del capital. Aquest esclat de dignitat és també la nostra lluita. Suport mutu i solidaritat, són els nostres senyals d'identitat com anarcosindicalistes, demostrem-ho.

Diego Rejón Bayo, Secretari General FESIM-CGT

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció