CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

“Crisi, revolta i revolució”: cicle de debats i exposicions al Baix Llobregat

Dimarts, 11 agost, 2009

jpg_cartel_sant_boi_A3.jpg

Tota crisi econòmica de gravetat comporta una explosió social. On ens condueïx la crisi actual? A una revolta o a una revolució?

Cicle de conferències-debat sobre la revolta de 1909 a Barcelona, la revolució llibertària de 1936 i l'actual crisi econòmica, organitzat pel col·lectiu Llibertari de Sant Boi i la Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT.

La revolta de 1909 a Barcelona

- Exposicions "Els fets de 1909 i l'afusellament de Ferrer i Guàrdia" i “Francesc Ferrer i Guàrdia i l'Escola Moderna”, a Cal Ninyo (Carrer Major 43, Sant Boi de Llobregat), del 17 d'octubre al 7 de novembre:

- 21 d'octubre a les 18.30h. Conferència "La Pedagogia Llibertària" a càrrec de Just Casas, a Cal Ninyo, Sant Boi.

- 28 d'octubre a les 19.30h. Conferència "La Setmana Tràgica" a càrrec de Dolors Marín, a Cal Ninyo, Sant Boi.

La revolució llibertària de 1936.

- Exposició a la seu de la CGT (Carretera d'Esplugues 46, Cornellà de Llobregat ), del 10 al 28 de novembre: "Les col·lectivitzacions d'empreses el 1936"

- 11 de novembre a les 18.30h. Conferència "Les col·lectivitzacions a Catalunya" a càrrec de Rafael Iniesta, a la CGT de Cornellà.

- 18 de novembre a les 18.30h. Conferència "Durruti i la revolució social" a càrrec de Miquel Amorós, a la CGT de Cornellà.

- 25 de novembre a les 18.30h. Conferència. "Els fets de maig de 1937" a càrrec de Ferran Aisa, a la CGT de Cornellà.

Enfront de la crisi actual

- 2 de desembre a les 18:30h. Debat obert a la seu de la CGT (Carretera d'Esplugues 46, Cornellà de Llobregat). Davant la crisi del liberalisme, és viable la reforma del capitalisme? és necessària la revolució social? El moviment llibertari té resposta a la crisi?

Organitzen: Federació Comarcal Baix Llobregat de la CGT i Col·lectiu Llibertari de Sant Boi.

Més informació a l'apartat de convocatòries del web del SOV CGT Baix Llobregat: www.enxarxa.com/CGT/

>>> Adjuntem cartell dels actes.

A més d'aquestes activitats, cal esmentar una altra activitat organitzada a Sant Boi de Llobregat, en el local de l'Ateneu Santboià, situat a l'Avinguda Marià Girona 2.

- 31 de octubre, a les 12 h. debat sobre "La crisi i el decreixement", actuaran de ponents membres d'Ecologistes en Acció, CGT i Crisi?Podem!

Aquest debat s'emmarca en la jornada reivindicativa convocada per la Confederació General del Treball contra la crisi i per la vaga general.

A més, hi haurà l'Exposició "Utopies llibertàries"

Attached documents