CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Crònica de la mobilització a Granollers en suport als vaguistes en vaga de fam de Telefònica

Diumenge, 25 novembre, 2012

Prop d'una setantena de persones han participat el 23 de novembre a Granollers a la concentració-manifestació convocada per Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, CGT i CNT en suport als vaguistes en vaga de fam de Telefònica.

Recordem que el passat 5 de Novembre Marcos i cinc companys més iniciaven una vaga de fam per exigir a Telefònica la seva readmissió després que fos injustament acomiadat per trobar-se de baixa. Aquest tipus d'acomiadament són una forma més de la violència que exerceixen els empresaris i l'estat contra els treballadors. A més a més, el company va guanyar un judici on es reconeixia l'improcedència del seu acomiadament, i tot i aquest fet a dia d'avui encara continua acomiadat.

La concentració l'hem iniciada a l'oficina de Movistar del carrer Joan Prim on els concentrats han informat a tothom que hi passava sobre la lluita que estan duent a terme els vaguistes. S´ha de dir que han sigut diverses les mostres de suport que hem rebut de les persones que allà es trobaven.

Després de repartir octavetes ens hem dirigit en manifestació fins l´oficina de Movistar del carrer Anselm Clavé on les crides en favor de la readmissió de Marcos i en contra de la reforma laboral han sigut constants. Destacar també la presència dels companys de lluita de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Granollers així com de treballadors solidaris de Telefònica.

Des d'aquesta assemblea fem una crida a tota la població (pensionistes, aturats, etc) a no deixar-se trepitjar per les polítiques que ens estan imposant empresaris, estat i banquers. Per a nosaltres el camí de l´esperança el marquen el company Marcos i la resta de vaguistes, la lluita de la PAH contra els desnonaments, la lluita sindical de la CGT i la CNT, etc.

Per últim, lamentar que tot i no haver-se produit cap tipus d'incident durant la concentració uns companys de CGT i CNT han sigut identificats per agents de “l'ordre”.

Ens veiem en la lluita!

Per a més informació sobre la vaga de fam:
http://huelgadehambreentelefonica.blogspot.com.es/

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental

http://assllivo.blogspot.com.es/2012/11/comunicat-cronica-de-la-mobilitzacio-en.html