CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Crònica de les activitats amb motiu del 77è aniversari de la revolució social al Vallès Oriental

Dilluns, 22 juliol, 2013

Comunicat de premsa: Crònica de les activitats en motiu del 77è aniversari de la revolució social

Aquest cap se setmana, com ja havíem informat en el nostre anterior comunicat, s´han desenvolupat les activitats en record del 77è aniversari de la revolució social organitzades per la nostre assemblea i els sindicats CGT i CNT.

Començaven ahir dissabte, amb una conferència sobre els fets revolucionaris que es van viure entre el 19 de juliol i maig de 1937 a la ciutat de Granollers. A la mateixa, van assistir-hi una vintena de persones que van reflexionar sobre la necessitat de construir un sistema econòmic al servei de les persones i garantir els drets socials bàsics de la població ( sanitat, salut, habitatge, etc ).

En aquest sentit, es va destacar que en pocs mesos, es van solucionar problemàtiques socials, que ni l'estat ni els empresaris havien volgut solucionar durant anys. Fets com la creació del CENU, i les millores en l'àmbit sanitari, i del treball en vas ser una bona mostra.

Avui diumenge, gràcies a la col·laboració del restaurant-llibreria Anònims de Granollers s´ha desenvolupat un dinar de germanor en el qual han participat una seixantena de persones. Durant el mateix, hi han hagut parlaments dels companys Lluís Guix com a membre de la nostre assemblea, Broto, secretari general de la CNT-AIT de Granollers i comarca, i Charo Luchena, com a secretària d'acció social de la CGT del Vallès Oriental. Tots tres han volgut recordar als milers d'homes i dones que van lluitar per a construir una societat basada en els principis de la llibertat i la justícia social.

Per a concloure la jornada, hi hagut el passi d'un documental sobre els fets de maig de 1937.

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental
www.assllivo.blogspot.com

77e aniversari revolucio social valles oriental 1

77e aniversari revolucio social valles oriental 2

Crònica de les activitats en motiu del 77 è aniversari de la revolució social al vallès oriental:

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció