CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Crònica dels actes a Granollers el 19 de juliol amb motiu del 79è aniversari de la Revolució de 1936: La revolució a Catalunya i el Kurdistan, perspectives llibertàries i d’alliberament de les dones

Dimarts, 21 juliol, 2015

Crònica i fotos de l'acte a Granollers en motiu del 79è aniversari de la Revolució Social

El 19 de juliol, un cop més, i per tercer any consecutiu les organitzacions Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, la CGT del Vallès Oriental, la CNT-AIT de Granollers i comarca, el Comitè de Suport al Kurdistan i el restaurant-llibreria Anònims vam organitzar una diada reivindicativa amb motiu del 79è aniversari de la Revolució Social.

Per les organitzacions convocants el 19 de juliol recordem el procés revolucionari que es va viure a casa nostra aquell juliol de 1936. Durant aquells mesos milers de persones van passar a gestionar les seves vides ( assemblees, autogestió econòmica, etc. ) construint un sistema basat en els principis de la llibertat i la justícia social.

La jornada s´iniciava amb una exposició fotogràfica amb fotos de la Columna Vallès Oriental i de milicianes kurdes per seguidament iniciar el dinar. Un cop finalitzat el mateix es visualitzaren diversos documentals sobre l´acte d´homenatge a la Columna Vallès Oriental al 2004, sobre la Barcelona revolucionària i la lluita feminista al Kurdistan on els assistents discutiren i reflexionaren sobre els mateixos i la importància. En aquest sentit, es va destacar la vigència de les idees llibertàries i la importància que estan tenint les mateixes a Rojava i a Chiapas.

Per concloure la jornada, es va realitzar una concentració a la Porxada on assistiren desenes de persones per solidatizar-se amb les lluites de Chiapas i Rojava. Durant la mateixa es repartiren centenars d'octavetes per informar a les persones que en aquells es trobaven a la plaça.

Per últim, volem mostrar el nostre condol i solidaritat amb les persones de l´esquerra revolucionària turca que avui han patit un brutal atemptat a la ciutat kurda de Suruç.

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental

>>> Fotografies en documents adjunts.


Actes a Granollers el 19 de juliol amb motiu del 79è aniversari de la Revolució de 1936: La revolució a Catalunya i el Kurdistan, perspectives llibertàries i d'alliberament de les dones

Amb motiu del 79è aniversari de la revolució de 1936 hem organitzat a Granollers un dinar amb activitats per reivindicar aquesta important data. El preu del mateix serà de 15 euros ( estem mirant la possibilitat de que finalment sigui més econòmic ) hi durant la jornada es faran diferents activitats. Totes aquelles persones que vulgueu venir al dinar heu de dir quelcom abans del pròxim divendres a les adreces de contacte del cartell. Així mateix, també podeu venir a les activitats previstes durant la jornada tot i que no vingueu al dinar.

Programació de la jornada

La Revolució a Catalunya i al Kurdistan, perspectives llibertàries i alliberament de les dones

Diumenge 19 de juliol a partir de les 13h a l'Anònims, C/Miquel Ricomà 57, Granollers.

Musica, exposició de fotografies ( Columna Vallès Oriental, milicianes kurdes, etc )

Dinar a les 14h.

17h projecció de curts sobre les revolucions del 36 i Rojava. Debat posterior.

19h Concentració a la Porxada de Granollers per reivindicar la revolució social i en solidaritat amb les lluites de Rojava i Chiapas

Assemblea Llibertària del Vallès Oriental, Anònims menjars i pensars, CGT, CNT i Comitè de suport al Kurdistan.

solidaritat amb les que lluites a rojava i chiapes a Granollers:
solidaritat amb les que lluites a rojava i chiapes a Granollers