CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Crònica-valoració del pas de l’exposició sobre “La Revolució Llibertària” per Sant Esteve Sesrovires

Dijous, 4 desembre, 2008

Soria_2008_150.jpg

Des del passat dia 26 fins al 30 de Novembre l'Exposició de la Revolució Llibertària va estar exposada en aquesta petita localitat del Baix Llobregat. Aquesta exposició produïda per la Confederació General del Treball i la Fundació Salvador Seguí, ha tingut la col.laboració del Patronat Municipal de Sant Esteve Sesrovires, posant a la nostra disposició la Sala Domènech i Estapá.


En la inauguració del passat dia 26 van assistir representants de l'Ajuntament, Patronat de Cultura i representants d'Organitzacions Socials de la localitat. Paral·lelament a l'exposició es van programar dos actes, amb la generosa i desinteressada col·laboració dels companys Mª Angels i Emili:

• Dimecres 26 de novembre de 2008 als 19:30 h. Inauguració i Xerrada-Col.loqui sobre el tema: “El CENU, una experiència pedagògica i revolucionària a la República” amb Emili Cortavitarte Carral, historiador i Secretari General de la Federació d’Ensenyament de la CGT de Catalunya.

• Divendres 28 de novembre de 2008 als 19:30 h. Xerrada-Col.loqui sobre el tema: “La Dona a la República” amb Mª Àngels Rodríguez Rodriguez, presidenta de la Fundació Salvador Seguí.

L'assistència de públic als actes va ser important, i interessant la participació en l'habitual col·loqui que solem fer després de l'exposició dels ponents, així com l'afluència de públic durant els dies que va estar oberta l'Exposició. Van ser molt interessant les dues visites guiades de l'exposició que realitzaren a dos grups d'alumnes de l'Institut.

L'objectiu dels companys de la CGT residents a Sant Esteve Sesrovires, que era mostrar a la societat les nostres idees i comportaments plasmats en aquesta exposició i a més contactar amb les persones alienes a CGT, ambdós objectius es va complir amb escreix. Volem tancar aquesta crònica donant les gràcies als assistents, col·laboradors i als membres de l'Ajuntament de Sant Esteve per haver pogut realitzar aquest somni.

Salut i anarcosindicalisme.

Bruno Valtueña, Secretari General CGT Catalunya

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció