CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Cuba: una brisa llibertària s’aixeca…

Divendres, 26 març, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

En els passats dies 13 i 14 de març es va realitzar a San José de las Lajas (Cuba), població propera a L'Havana, el IV Observatori Crític, esdeveniment coordinat per la Càtedra Haydee Santamaría on es va reunir un bon contingent de persones vingudes des de tota la illa, qui van exposar, van escoltar i van debatre sobre l'ideal llibertari i la pràctica autogestionaria com alternativa per a la societat cubana d'avui.

Sens dubte, aquest és un signe encoratjador per a qui hem esperat fa temps perquè en aquest país reaparegui amb força la senda que van marcar Enrique Roig San Martín, Alfredo López, Enrique Varona, Marcelo Salinas i tants altres homes i dones l'esforç de les quals es recull en l'imprescindible llibre de Frank Fernández: "El Anarquismo en Cuba".

Per això, és necessari que des de l'exterior recolzem en el possible aquest esforç de reconstrucció que s'està realitzant en tan difícils condicions i enfrontant tota classe d'obstacles.

Per a més informació, visitar els blogs:

http://observatorio-critico.blogspot.com

i http://elblogdelacatedra.blogspot.com

També es poden col·locar conjuntament en qualsevol cercador d'Internet els termes de recerca "Observatorio Crítico" i "Cuba", per a trobar abundants i recents referències.

En nom dels companys i companyes cubanes, s'agrairà tota la difusió que es pugui donar-se a aquest missatge.

El Libertario, Venezuela

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció