CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Curs de formació sobre la Renda Bàsica de les Iguals, el 20 i 21 d’abril a Madrid

Dimarts, 26 febrer, 2013

Cartell programa curs

Curs de Formació Confederal sobre RENDA BÀSICA DE LES IGUALS, que tindrà lloc a Madrid els dies 20 i 21 d'abril de 2013.

LLOC: Local Comitè General de RENFE, Atocha, Av. Ciutat de Barcelona nº10, soterrani 2n.

El curs està dirigit a tota la CGT i respon al desenvolupament de l'acord del Congrés de Màlaga segons el qual la Renda Bàsica és un instrument més de transformació social.

Demanem a totes les Confederacions Territorials, Federacions d'Indústria i Sindicats que feu un esforç per a assistir i facilitar l'assistència de l'afiliació al curs.

Escola de Formació Confederal “Eladio Villanueva”

Programa

- Dissabte 20 d'abril

10h. Presentació de les Jornades (CGT i Baladre)

10.30h. Ponència "Del repartiment del treball al repartiment de la renda" (Oscar Jurado, Baladre)

11.30h. Ponència "La Renda Bàsica de les Iguals com a proposta anticapitalista" (Manolo Sáez, Baladre).

12.30h, Descans

13 a 14.30h. Sessió de treball en grups "Les múltiples dimensions de la Renda Bàsica de les Iguals com a eina per a la transformació social" (dinamitzat per gent de Baladre i CGT). A través d'aquesta sessió s'analitzarà el potencial transformador de la Renda Bàsica a diferents àmbits de la vida (autogestió, municipalisme llibertari, repartiment de la riquesa, treball i ocupació, antipatriarcal, ecologia,...).

16 a 18h. La Renda Bàsica de les Iguals en moviment: La mobilització social per la Renda Bàsica de les Iguals (a càrrec de gent de Baladre i la CGT).
La ILP d'Extremadura.
Les Ràdios Comunitàries: la veu dels sense veu. (Assemblea Canària per Repartiment de la Riquesa/Baladre)
Els estudis de viabilitat econòmica i social.
Els punt d'informació i denúncia.

18h. Descans.

18.30h. Sessió de treball en grup "La Renda Bàsica de les Iguals com a eina d'acció social". Analitzar les possibilitats de la Renda Bàsica per al desenvolupament de l'acció social conjuntament amb altres col·lectius i organitzacions.

- Diumenge 21 d'abril

10.30h. Sessió de treball en grups "Anarcosindicalisme i Renda Bàsica de les Iguals (dinamitzen Joan Blasco i Kike, CGT). orientada a analitzar com i per què la Renda Bàsica de les Iguals hauria de ser una reivindicació més de la CGT.

12h. Descans.

12.30h. Sessió de treball en grup. Grup de treball sobre Renda Bàsica de les Iguals a la CGT. Creació d'un grup de treball a la CGT que pugui fer-se càrrec de facilitar la formació i el debat sobre la Renda Bàsica de les Iguals dins del sindicat.

>>> En documents adjunts: Circular de la convocatòria, cartell amb la programació del curs, fitxa d'inscripció i plànol de situació.

Attached documents