CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Curs de formació sobre Riscos Elèctrics el 6 d’abril a Cornellà

Dilluns, 21 març, 2011

El dimecres 6 d'abril del 2011, es portarà a terme en els locals de la Federació Comarcal del Baix Llobregat de la CGT (Carretera d'Esplugues 46) un curs de formació sobre riscos elèctrics en els següents horaris:

Matí: de 9:00 hores a 13:00 hores

Tarda: de 16:00 hores a 20:00 hores

El curs està programat per a formar tant a Delegats i Delegades com afiliades i afiliats interessats a ampliar els seus coneixements en matèria de Salut Laboral.

L'objectiu del curs és conèixer en profunditat tècnicament el que suposen els riscos elèctrics i poder detectar les anomalies per a realitzar actuacions preventives referent a això.

El tema a tractar interessa també a aquelles persones que desitgin ampliar coneixements en temes elèctrics. La informació tractada us serà molt útil per als que a posterior desitgin ampliar coneixements o treure's una titulació específica homologada en centres públics.

Les i els interessats poden inscriure's al curs, detallant l'horari en el qual assistiran (matí o tarda) trucant al telèfon de la Federació 93 377 91 63 o a través de la següent adreça de correu electrònic: saludlaboralcgtbaix@gmail.com

Julio Prieto, Secretari de Salut Laboral i Medi Ambient CGT Baix Llobregat